Turkse vakantiegangers verpesten illegale PKK-demonstratie in luchthaven Hannover

by AMS97531A123 | 20 januari 2018 00:47

Terwijl de Duitsers veel verder zijn dan Nederland inzake het straffen van het ‘promoten’ van terreur en het dragen van terroristische vlaggen, ging het onlangs mis bij de luchthaven van Hannover. Tientallen terreur sympathisanten werden toegelaten in een wachtruimte waar honderden Turkse vakantiegangers aanwezig waren. Als de politie en de overheid niet ingrijpt om terreuractiviteiten tegen te houden, dan doen de burgers dat zelf wel in Duitsland.

Vakantiegangers grijpen zelf in

De Turkse vakantiegangers konden het niet langer toezien dat tientallen aanhangers van de verboden organisatie (PKK, YPG) allerlei illegale leuzen mochten roepen. De beveiliging greep dan ook niet in om deze illegale demonstratie tegen te houden, waarna de burgers zelf actie ondernamen om de demonstratie een halt toe te roepen.

[1]

Vooral de mannelijke vakantiegangers gingen in de voorlinie om de terreuraanhangers duidelijk te maken dat ze hier ook niet thuis hoorden. Of het namelijk nu om Ankara gaat of Hannover. Terreur is terreur, en daar dient iedereen afstand van te nemen. De vlaggen en stokken die werden meegenomen door de demonstranten veranderden direct in wapens om de vakantiegangers aan te vallen.

Of er gewonden zijn gevallen is niet bekend. Binnen enkele ogenblikken waren er enkele agenten ter plekke die met pepperspray probeerden de demonstranten tegen te houden.



While there is a German law making it punishable to carry the flag of a terrorist group,PKK supporters can freely walk around at Hannover airport & attack Turkish passengers waiting in a cue to board their flight. The flag poles are being used as weapons to hit civilians. #Afrin[2] pic.twitter.com/CRPlSrnYUG[3]

— vulkaanrots ? (@vulkaanrots) 22 januari 2018[4]



Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/istanbulcenterjuwelierbruidsmode/
  2. #Afrin: https://twitter.com/hashtag/Afrin?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw
  3. pic.twitter.com/CRPlSrnYUG: https://t.co/CRPlSrnYUG
  4. 22 januari 2018: https://twitter.com/vulkaanrots/status/955554978311139329?ref_src=twsrc%5Etfw

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/01/20/turkse-vakantiegangers-verpesten-illegale-pkk-demonstratie-in-luchthaven-hannover/