Jacobiberg opent DJ-studio ‘De Berg’

Jacobiberg opent DJ-studio ‘De Berg’

Nu ook elektronische muziek bij Jacobiberg

Het bekende popcentrum in Arnhem is in hoog tempo aan het vernieuwen. Een belangrijk doel voor de organisatie is dat men de komende jaren lokale DJ’s mogelijkheden wil bieden om zich verder te ontwikkelen.
Compleet nieuwe DJ-studio “De Berg”
Afgelopen weekend zijn de deuren geopend van de compleet nieuwe DJ-studio “De Berg” . Zowel beginnende als gevorderde DJ’s kunnen les krijgen van ervaren docenten. Ook is de DJ-studio af te huren om op een professionele set te oefenen. Verder doen verschillende bekende DJ’s een liveset die voor iedereen online te bekijken is. Zo kun je precies zien hoe een professionele DJ draait en kun je horen voor welke tracks hij of zij kiest.
Daarnaast kun je je inschrijven voor exclusieve masterclasses van bekende professionele DJ’s, waarin je hen het hemd van het lijf kunt vragen. Vervolgens laat de DJ natuurlijk zijn skills zien in de vorm van een showcase. De eerste editie vindt eind februari plaats.

ReactiesRelated Articles

Kijk hoe de man hapt op het verzoek van deze vrouw

Deze man kan de verleiding van haar niet aan en begint te liegen. Reacties

Turkse bakker verzorgt unieke catering in Arnhem

De Turkse bakker aan de Hommelstraat, Bakkerij Divan, maakte onlangs bekend dat het tegenwoordig ook aan catering doet voor klanten

BEELDEN Veel bekenden bij besnijdenisfeest familie Karakaya

Zaterdag mocht de zoon van Adil Karakaya zich een echte man noemen. Om zijn besnijdenis te vieren werd er een