Jacobiberg opent DJ-studio ‘De Berg’

Jacobiberg opent DJ-studio ‘De Berg’

Nu ook elektronische muziek bij Jacobiberg

Het bekende popcentrum in Arnhem is in hoog tempo aan het vernieuwen. Een belangrijk doel voor de organisatie is dat men de komende jaren lokale DJ’s mogelijkheden wil bieden om zich verder te ontwikkelen.
Compleet nieuwe DJ-studio “De Berg”
Afgelopen weekend zijn de deuren geopend van de compleet nieuwe DJ-studio “De Berg” . Zowel beginnende als gevorderde DJ’s kunnen les krijgen van ervaren docenten. Ook is de DJ-studio af te huren om op een professionele set te oefenen. Verder doen verschillende bekende DJ’s een liveset die voor iedereen online te bekijken is. Zo kun je precies zien hoe een professionele DJ draait en kun je horen voor welke tracks hij of zij kiest.
Daarnaast kun je je inschrijven voor exclusieve masterclasses van bekende professionele DJ’s, waarin je hen het hemd van het lijf kunt vragen. Vervolgens laat de DJ natuurlijk zijn skills zien in de vorm van een showcase. De eerste editie vindt eind februari plaats.

ReactiesRelated Articles

Nieuwe voorzitter voor Arnhemse Turkiyem moskee

De Turkiyem moskee zal volgens bronnen uit Denhaag en Arnhem binnenkort verkiezingen houden en een nieuwe bestuur kiezen. De leden

Terreurverheerlijker en haatzaaier HDP kwam toch niet naar Arnhem

Nog steeds zijn er gemeenteambtenaren, vrijwilligers van organisaties in Arnhem die er alles aan doen om terreur(organisaties) in Turkije anders

Arnhem Proeft begint op 14 juli in het Musispark

Arnhem mag vier dagen lang genieten van het talent dat de stad u kan bieden. Met maar liefst 20 horecadeelnemers