En opeens waren ze in Milaan tijdens een voetbalwedstrijd

En opeens waren ze in Milaan tijdens een voetbalwedstrijd

Wie kent ze niet? Voormalig schnitzelkoning van Arnhem Oguzhan Bozdag en ex-zaalvoetballer Yasin Köylü (AFC GenerAlex) waren onlangs in Milaan. De twee werden daar gespot met Ahmet Köylü en andere bekende lokale bekendheden uit Milaan. Helaas hebben we daar geen informatie over.

Waarom de heren even in Milaan waren is niet helemaal duidelijk. Wel werd een foto met een fan openbaar gemaakt via social media. Mogelijk horen we hier later meer over.

De Arnhemmers gingen naar de wedstrijd van de Italiaanse topclub Inter Milaan tegen AS Rome waarbij ook zaken werden besproken. Bozdag en Köylü kennen elkaar nog heel goed uit hun tijd bij de Gastronoom. De twee maakten faam bij de vestiging aan de Johan de Witlaan. Köylü ging toen alleen verder en begon een eigen vestiging van De Gastronoom aan de Hommelstraat.

Bozdag is tegenwoordig actief als pedagogische medewerker bij Pluryn. Of de twee heren binnenkort een nieuwe vestiging opening van de Gastronoom is dus nog niet duidelijk.


Tags assigned to this article:
bozdagGastronoomGeneralexYasin Koy

Related Articles

Landelijk aandacht voor Schuytgraaf na dodelijke schietpartij

De Arnhemse wijk Schuytgraaf krijgt volop aandacht in alle landelijke en regionale kranten. De politie in Arnhem maakte bekend dat

Gast test neppe iPhone 7 oortjes bij mensen en dit is hun reactie

Veel iPhone liefhebbers zijn aan het wachten tot dat ze de nieuwe iPhone 7, met de nodige hippe accessoires,  een

Let op: Het gaat weer sneeuwen in Arnhem en omgeving

Het gaat de komende dagen weer kouder worden in Arnhem en omgeving. Volgens het KNMI is er dinsdagavond en -nacht

Geverifieerd door MonsterInsights