Kilo’s met luxe Belgische bonbons gebracht naar Arnhem

Kilo’s met luxe Belgische bonbons gebracht naar Arnhem

Een Arnhemse delegatie is onlangs gespot in Brussel. Een verslaggever van HaberArnhem kwam heel toevallig Elsweide-bestuurslid en blockchain-expert Hakan Köprülü tegen samen met een aantal anderen. Wat de heren in Brussel kwamen doen was eerst niet bekend.

De groep viel extra op omdat ze opvallend veel chocolade en Belgische bonbons hadden ingekocht. Zelfs de Chinese toeristen keken verbaasd, toen de Arnhemmers urenlang bezig waren in verschillende chocolade winkels. Alle groepsleden kwamen met zakken chocolade naar buiten. De imam van de Turkiyem moskee Yusuf Ugur en salesexpert en voorzitter van de moskee Galip Aydemir behoorden ook tot deze Arnhemse handelsdelegatie die in Brussel waren.

De handelsdelegatie uit Arnhem is volgens bronnen aan het onderzoeken of Arnhem een rol kan spelen in de verkoop van luxe Belgische chocolade. Salesexpert Ahmet Uzun (Knorr-Bremse) en ESAS business controller adviseerden de groep hierin. De Gelderse hoofdstad krijgt jaarlijks veel toeristen op bezoek en kan mogelijk een rol spelen in het aanbieden van luxe Belgische chocolade voor toeristen die niet verder gaan naar Belgie.



Bronnen melden dat er ook beveiliging was geregeld voor de gasten uit Arnhem. Zo was er onder leiding van Hamza Sari beveiliging aanwezig om de voorzitter van de moskee en bestuurslid van Elsweide te begeleiden tijdens hun bezoek aan een drukke Brussel.

Hoeveel kilo chocolade er is ingekocht door de Arnhemmers is niet bekend. Wanneer en of de heren in Arnhem een luxe chocoladezaak gaan openen is niet bekend.



Related Articles

Bekende vlogger gespot bij Boxing By Kasap

De bekende Arnhemse vlogger en motivator Bahri Özsoy is maandagavond tijdens een pittige training gespot bij de Arnhemse boksschool Boxing

Taarten van Asli nu ook verkrijgbaar in Gelders restaurant

De taarten van Asli zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar in Gelderland. De bekende taartenqueen Asli levert diverse soorten taarten en gebakjes

Chris Elyass pakt zege na spannend slot tegen Barber James

Chris Elyass is sinds 20 april officieel kampioen hooghouden in Arnhem en omgeving. In diverse media werden artikelen gepubliceerd over

Geverifieerd door MonsterInsights