Alberto Stegeman pakt Arnhemse pedofiel op tijdens bezoek aan 10-jarige meid

Alberto Stegeman pakt Arnhemse pedofiel op tijdens bezoek aan 10-jarige meid

Alberto Stegeman, bekend van Undercover Nederland, liet gisteren in een uitzending zien hoe ze te werk gingen om een Arnhemse pedofiel op te pakken die maar al te graag wilde afspreken met een 10-jarige meisje. De pedofiel,  waar we helaas geen naam van mogen noemen, stond op het punt om het meisje te ontmoeten.

Instagramaccount ‘UutArnhem026’

Het meisje uit Haarlem werd al een tijdje lastig gevallen door de ‘pedo’ uit Arnhem. Met zijn account ‘UutArnhem026’ kreeg het meisje allerlei seksuele verzoeken van de Arnhemmer. Het meisje greep snel in en de ouders werden ingeschakeld. Omdat de politie zoals vaak weer niets deed, gingen de ouders contact opnemen met Alberto Stegeman.







Arnhemmer zocht 10-jarige op in woning

Na lange voorbereidingen en seksueel getinte berichten wilde de man helemaal naar Haarlem komen om daar af te spreken met het meisje van 10 jaar. Een vermomde Alberto Stegeman en twee beveiligers wachtten de man op toen hij binnen kwam. De Arnhemmer deed nog zijn best om te ontkomen, maar werd met veel agressie tegen gehouden door de beveiligers en Alberto Stegeman. Uiteindelijk kwam de politie binnen twee minuten aanrijden, en werd de man als ‘verdachte’ opgepakt.

Veel ophef in de stad

In Arnhem is er veel ophef ontstaan omdat de man gewoon in wijk woont waar veel kinderen wonen en een kinderboerderij is. Er zijn zelfs groepen mensen die de de man hebben opgezocht. Ook worden er  foto’s van de man verspreidt via facebook. Volgens de politie is de man op dit moment in hechtenis en is hij buiten Arnhem.



Related Articles

‘Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij zag dat hij…’

De bekende Arnhemse barber Amir is tegenwoordig ook met de auto op vakantie. De kapper aan de Hommelstraat (By Barber)

Opening nieuwe bloedbank Arnhem Presikhaaf

Op vrijdag 10 november wordt de nieuwe bloedbank in winkelcentrum Presikhaaf te Arnhem officieel geopend. Bij de nieuwe, grotere vestiging

Jongen gedraagt zich verdacht en heeft mega kapmes op zak

De Huissensestraat in Arnhem-Zuid is niet altijd even veilig zoals het lijkt blijkt alweer uit een recente aanhouding. Volgens de

Geverifieerd door MonsterInsights