Alberto Stegeman pakt Arnhemse pedofiel op tijdens bezoek aan 10-jarige meid

Alberto Stegeman pakt Arnhemse pedofiel op tijdens bezoek aan 10-jarige meid

Alberto Stegeman, bekend van Undercover Nederland, liet gisteren in een uitzending zien hoe ze te werk gingen om een Arnhemse pedofiel op te pakken die maar al te graag wilde afspreken met een 10-jarige meisje. De pedofiel,  waar we helaas geen naam van mogen noemen, stond op het punt om het meisje te ontmoeten.

Instagramaccount ‘UutArnhem026’

Het meisje uit Haarlem werd al een tijdje lastig gevallen door de ‘pedo’ uit Arnhem. Met zijn account ‘UutArnhem026’ kreeg het meisje allerlei seksuele verzoeken van de Arnhemmer. Het meisje greep snel in en de ouders werden ingeschakeld. Omdat de politie zoals vaak weer niets deed, gingen de ouders contact opnemen met Alberto Stegeman.Arnhemmer zocht 10-jarige op in woning

Na lange voorbereidingen en seksueel getinte berichten wilde de man helemaal naar Haarlem komen om daar af te spreken met het meisje van 10 jaar. Een vermomde Alberto Stegeman en twee beveiligers wachtten de man op toen hij binnen kwam. De Arnhemmer deed nog zijn best om te ontkomen, maar werd met veel agressie tegen gehouden door de beveiligers en Alberto Stegeman. Uiteindelijk kwam de politie binnen twee minuten aanrijden, en werd de man als ‘verdachte’ opgepakt.

Veel ophef in de stad

In Arnhem is er veel ophef ontstaan omdat de man gewoon in wijk woont waar veel kinderen wonen en een kinderboerderij is. Er zijn zelfs groepen mensen die de de man hebben opgezocht. Ook worden er  foto’s van de man verspreidt via facebook. Volgens de politie is de man op dit moment in hechtenis en is hij buiten Arnhem.

ReactiesRelated Articles

SANTA RUN ARNHEM – Record aantal deelnemers

Met nog twee weken te gaan stevent de SANTA RUN in Arnhem af op een record aantal deelnemers. Reacties

Hoog bezoek uit Denhaag voor Verenigd Arnhem

Politieke partij Verenigd Arnhem kreeg onlangs hoog bezoek uit Denhaag. Ex-PvdA kamerlid Selcuk Ozturk, tegenwoordig actief als voorzitter van Denk

Deze Arnhemse cafe’s en kroegen krijgen nieuwe eigenaren

De burgemeester van Arnhem heeft verschillende  nieuwe aanvragen ontvangen voor bedrijven die zich gaan vestigen in Arnhem. Bij een aantal