Team Born 2 Fight presenteert nieuwe wedstrijdoutfit

Team Born 2 Fight presenteert nieuwe wedstrijdoutfit

Mesut Cam zit niet graag stil, blijkt maar weer uit zijn recente post. De bekende Arnhemse kickbokstrainer presenteerde gisteren nieuwe wedstrijdoutfits die gedragen gaan worden door de sporters. Born 2 Fight regelde modellen om fotoshoot openbaar te maken. Wie de modellen zijn, werd niet bekend gemaakt.

Grote bedrijven als sponsor

Net zoals in voorgaande jaren staan grote bedrijven uit de regio weer als sponsor op de wedstrijdkleding van Born 2 Fight uit Arnhem, die het hele jaar door tijdens toernooien gedragen zal worden. Cam heeft mogelijk een expert ingeschakeld waardoor alle bedrijven goed zichtbaar zijn op de shirtjes.




Opvallende nieuwkomers

Opvallende nieuwkomers zijn Hakan Finance en partycentrum Gouden Paleis. Beide bedrijven zijn relatief nieuw in Arnhem en doen hun best om zo goed mogelijk op te vallen. Dat lukt ze ook aardig met de bekendheid van Mesut Cam en zijn sportschool in Arnhem. Op de voor en achterzijde zien we Autobedrijf Vlamoven, Bodyweare Superstore en Nikko.nl verschijnen  als trouwe sponsors van de Arnhemse kickboksschool Born 2 Fight. Mesut Cam organiseert ook al jaren een Born 2 Fight toernooi waar grote vechters op afkomen.

Bronnen dichtbij Born  2 Fight melden dat je niet zomaar op een wedstrijdshirt kom te staan. Er zijn veel bedrijven die het hele jaar door zichtbaar willen zijn vanwege de bekendheid van Born 2 Fight. Ongeacht de bedragen die aangeboden worden, blijft Cam zelf verantwoordelijk voor de keuze en design van deze outfits. Hierdoor is er een wachtlijst. Bedrijven kunnen wel op allerlei andere maniere opvallen tijdens Born 2 Fight toernooien.



Related Articles

Essent laat gezin uit Arnhem in de steek

Essent doet er alles aan om het gas van een gezin uit Arnhem af te sluiten. Dit blijkt uit een

Gezin uit Arnhem zwaar getroffen bij ongeluk in Bulgarije

Een gezin uit Arnhem is betrokken geraakt bij een verkeersongeluk in Bulgarije. Dit gebeurde 20 kilometer voor de grens met

Jongens ‘lenen’ elektrische fiets in Schuytgraaf maar verdwijnen daarna

In juni van dit jaar komen vier jongens op twee schooters aan bij winkelcentrum Schuytgraaf in Arnhem-Zuid. Beide scooters stoppen

Geverifieerd door MonsterInsights