Arnhemmer en bekende violist Tata Mirando (Nello) begraven onder grote belangstelling

Arnhemmer en bekende violist Tata Mirando (Nello) begraven onder grote belangstelling

Er was veel belangstelling voor de uitvaart van Arnhemmer en violist Tata Mirando, ook wel bekend als Nello Weis. De dienst was in de Sint-Martinuskerk aan de Steenstraat waar veel familie, vrienden en bekenden op af kwamen. 

Beelden uitvaart aan de Steenstraat

Nello werd 40 jaar

Nello Weis overleed helaas op 40-jarige leeftijd en liet veel familie, vrienden en bekenden met emotie achter. Velen kenden Nello als een betrokken mens en een goed hart. Hij kende veel mensen en groette iedereen altijd of ging het gesprek aan in de Arnhemse wijk Presikhaaf.

Als je Nello bij de Albert Heijn in Presikhaaf tegenkwam was hij altijd vrolijk en genoot hij van het leven. Dit straalde Nello ook altijd uit. Nello was eigenlijk een trotse Arnhemmer die opkwam voor iedereen in Arnhem, ongeacht zijn kleur of achtergrond.

De onderstaande beelden zijn van 2013 toen Nello Weis zijn comeback maakt en ook een zigeunerorkest begint. Hij is de kleinzoon van Tata Mirando.



Related Articles

Nehir Karacabay is een expert in natuurlijke wenkbrauwen

De Turks Nederlandse Permanent Make Up Artist Nehir Karacabay uit Arnhem is een expert op het gebied van natuurlijke wenkbrauwen.

Politie zoekt getuigen van verkeersconfict bij Velperbroekcircuit

Ondanks dat het bijna twee maanden geleden is, zoekt de politie alsnog naar getuigen van een aanrijding op het Velperbroekcircuit.

Selectie architecten vernieuwing Museum Arnhem gestart

De procedure die moet leiden tot de architectenkeuze voor de ingrijpende vernieuwbouw van het Museum Arnhem – kosten ruim 11

Geverifieerd door MonsterInsights