DENK-leider Kuzu zondag in Arnhem voor ontmoeting met jongeren

DENK-leider Kuzu zondag in Arnhem voor ontmoeting met jongeren

DENK-leider Tunahan Kuzu komt zondag voor een Meet & Greet met jongeren naar Arnhem. De Tweede Kamerlid zal twee uur lang in gesprek gaan met jongeren en allerlei vragen beantwoorden van jongeren. 

Kuzu zondag in Arnhem

De komst van Kuzu werd bekend gemaakt door de Arnhemse afdeling van de partij. Via social media werd bekend gemaakt dat Tunahan Kuzu zondag 11 februari 2018 in Arnhem zal zijn om in gesprek te gaan met jongeren. Kuzu behoort in de Tweede Kamer ook tot een van de jongste politici in het land. Kuzu wordt ook door veel jongeren van dichtbij gevolgd vanwege zijn heldhaftige optredens tegen Wilders.

DENK doet ook in Arnhem mee

DENK doet in Arnhem ook mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Dankzij de samenwerking met Verenigd Arnhem doen beide partijen in Arnhem mee met een lijst ‘DENK Verenigd Arnhem’. Hierdoor zullen politici van DENK vaker in Arnhem te zien zijn. Verenigd Arnhem en DENK werkten ook al samen tijdens de afgelopen Tweede Kamer verkiezingen. De Arnhemse kandidaat Rabia Karaman behoorde toen al tot een van de succesvolste kandidaten van DENK.

Waar en hoelaat?
Kuzu gaat zondag 11 februari 2018 tussen 16.30 uur en 18.30 uur in gesprek met jongeren aan de Zuilesteinlaan 40 in Arnhem.



Related Articles

Populaire Albert Heijn medewerker Aydemir (36) gaat weer politiek in

Albert Heijn medewerker en bekende Arnhemmer Talip Aydemir (36) gaat weer de politiek in. Op online filmpjes is de kandidaat

D66: Meedoen PVV slecht nieuws voor Arnhem

Op vrijdag 22 december werd bekend dat de PVV mee gaat doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Arnhem. Sabine Andeweg, lijsttrekker

Arnhem Centraal trots op ‘eigen’ kandidaat-wethouder

Fractievoorzitter Lea Manders van Arnhem Centraal is trots op kandidaat-wethouder Bob Roelofs. Dit liet ze vandaag weten via social media.

Geverifieerd door MonsterInsights