Gelderland rouwt om overleden eigenaar (24) Shi-La Lounge

by AMS97531A123 | 17 februari 2018 11:18

Het was het onderwerp van van de dag gisteren voor en na het vrijdaggebed in Arnhem en in Zevenaar. Het nieuws kwam dan ook als een bom toen bekend werd dat de Turks-Nederlandse eigenaar van Shi-La Lounge in Arnhem Osman Bagriacik was overleden na een auto ongeluk bij Isselburg. Isselburg is in Duitsland, net over de grens bij Arnhem.

Bekend van Shi-La Lounge uit Arnhem

De 24-jarige Osman Bagriacik was bekend in Arnhem en omgeving. Velen kenden hem als een vrolijke en toffe gast. Hij stond bekend om zijn glimlach en vriendelijkheid tegenover iedereen die hij groette. Mede vanwege de overname van de bekende Shi-La Lounge in Arnhem had hij een grote netwerk in de regio.

Donderdagnacht rond 02.00 uur botste de 24-jarige Osman uit Zevenaar tegen een boom op de B67. Het was op dat moment ook spekglad. Om onduidelijke redenen verloor de bestuurder de macht over het stuur en botste tegen een boom. De brandweer moest direct ingrijpen om de gewonden uit de auto te halen.

Overleden in ziekenhuis

De man, en de 18-jarige passagiere uit Zevenaar, werden zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Helaas is de 24-jarige Osman in de loop van de dag overleden. Meer informatie is her helaas niet.

Op social media werden massaal foto’s en video’s gedeeld die recent gemaakt werden met Osman. Vooral de emotionele berichten en foto’s maakten veel indruk. Osman kende nu eenmaal veel mensen.
Als HaberArnhem wensen wij zijn broer, familieleden en vrienden veel sterkte met het overlijden van Osman. ( Allah Rahmet Eylesin… Rest In Peace….)

[1]

Endnotes:
  1. [Image]: http://istanbulcenter.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/02/17/gelderland-rouwt-om-overleden-eigenaar-24-shi-la-lounge/