Als je niet stemt op 21 maart maak je zelf de PVV groter in Arnhem

Als je niet stemt op 21 maart maak je zelf de PVV groter in Arnhem

De PVV doet in Arnhem ook mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. De extreemrechtse partij van alleenheerser Geert Wilders probeert ook in Arnhem de macht te grijpen. Met walgelijke voorstellen zoals het sluiten van moskeegebouwen lijkt de partij niet anders te handelen dan die meneer uit de jaren veertig. Dat even terzijde natuurlijk.

Nu kunnen Arnhemmers natuurlijk helpen om de PVV zo klein mogelijk te houden. Emotioneel reageren of woedend zijn heeft geen zin. Deze man en zijn handlangers mogen nu eenmaal mee doen aan de verkiezingen, omdat er een grondwet is waar zij helaas misbruik van maken. Om Wilders en co in Arnhem niet nog groter te maken is het volgens velen verstandig om massaal te gaan stemmen. Want als Arnhemmers niet stemmen, weet je zeker dat Geert en Co machtig worden in de Gelderse hoofdstad.

Thuisblijven is geen optie

Thuisblijven of niet gaan stemmen omdat je geen zin hebt kan dodelijk zijn voor de partij die jij steunt. Er zijn partijen die met tientallen of honderden stemmen een extra zetel niet behalen. Achteraf kun je daar ook niets meer aan doen, en moet je vier jaar lang wachten om weer lokaal te kunnen stemmen.

Kuzu fileert Wilders vaak

Verschillende partijen zoals D66, SP, PvdA en GroenLinks staan regelmatig lijnrecht tegenover Wilders of zijn collega’s. Deze partijen zijn het ook bijna altijd niet eens met de PVV. Maar net als in Den Haag is er in Arnhem ook een DENK afdeling, die de PVV’ers gaan verwelkomen in de Arnhemse raad. En we zien met zijn allen regelmatig hoe Kuzu tekeer gaat tegen Wilders. Kuzu is dan ook een van de weinige die het durft op het op te nemen tegen Wilders.

Stem daarom op 21 maart op een van de lokale kandidaten in Arnhem.  Niet stemmen betekent niet deelnemen aan het maken van keuzes in de stad. Deel dit ook met je vrienden en maak duidelijk waarom het stemmen zo belangrijk is.



Related Articles

DENK lanceert lijsttrekker in Arnhem

Met Yıldırım Usta doet DENK de aankomende gemeenteraadsverkiezingen mee in Arnhem om de strijd aan te binden met de verharding

Azarkan (DENK) scoorde in Arnhem 850% meer stemmen dan Marcouch

Het blijft onbegrijpelijk dat de Arnhemse gemeenteraad heeft gekozen voor Ahmed Marcouch als toekomstige burgemeester van Arnhem. De andere kandidaten

Met bed, bad en brood de winter door

Als volksvertegenwoordigers dragen wij verantwoordelijkheid voor de inwoners van onze steden. Ook de tijdelijke, want hoe je het wendt of

Geverifieerd door MonsterInsights