Ahmed ‘Godfather’ Marcouch sluit per direct vier Arnhemse cafe’s

Ahmed ‘Godfather’ Marcouch sluit per direct vier Arnhemse cafe’s

Dat Marcouch burgemeester is geworden in Arnhem is nu echt bij iedereen bekend. De ex-Amsterdammer veegt door alles en iedereen heen die een beetje illegaal bezig is in de Gelderse hoofdstad. Vandaag werd bekend dat Marcouch per direct vier Arnhemse cafe’s dichtgooide nadat de man die de cafe’s financierde weerd werd opgepakt. HaberArnhem meldde al direct bij de installatie van Ahmed ‘Godfather’ Marcouch dat hij hard zou ingrijpen bij cafe’s en tenten waar van alles werd gedaan  behalve koffie drinken.

Vier Arnhemse cafe’s per direct dicht

Madame Touché, De Barron, Den Koopman en eetcafé Touché zijn per direct gesloten op last van burgemeester Ahmed Marcouch. De georganiseerde misdaad is een gevaar voor onze samenleving en voor de goedwillende ondernemers’’, zegt Marcouch. ,,Criminaliteit mag geen kans krijgen. Als ik signalen krijg van bijvoorbeeld witwaspraktijken of schijnconstructies dan heeft het voor mij hoge prioriteit om dat stevig aan te pakken samen met de politie en het Openbaar Ministerie. Gezien de aard van het onderzoek ben ik overgegaan tot onmiddellijke sluiting van de betreffende horecazaken.’’

65-jarige ex-drugsbaron was bekende van politie

De 65-jarige ex-drugsbaron financierde een bekende Arnhemse dame die vrolijk door het leven ging als exploitant van de cafe’s. De dame was bekend als de ‘Queen van de Korenmarkt’ toen ze aan de lopende band cafe’s begon over te nemen. Ergens hield het natuurlijk op bij afdeling vergunningen van de gemeente toen de dame weer voor twee andere cafe’s een vergunning aanvraagde, wat werd geweigerd. Zo raar was dat natuurlijk niet. Als je als enige in de stad ‘elke maand’ een nieuwe cafe opent, terwijl de rest met moeite overeind blijft, gaat dat natuurlijk opvallen. Of er een directe link is tussen drugsgeld en geld dat geleend werd om de cafe’s te exploiteren is niet bekend.

Opgepakt met cocaine ter waarde van 23 miljoen euro

De 65-jarige man werd al een paar keer opgepakt voor handel of smokkel van cocaine. In Spanje werd hij in 2011 opgepakt met cocaine wat een straatwaarde had van 23 miljoen euro.
ReactiesRelated Articles

Gemeente komt met nieuwe gratis Green Bag-service

De gemeente komt bij wijze van proef met een nieuwe Green Bag-service om snoeiafval op te halen indien daar vraag

Bedrijfscomplex van ca. 3.000 m² aan A50 verhuurd

Kersten Hulpmiddelenspecialist is de nieuwe huurder van Poort van Midden Gelderland Rood 19 in Heteren. Reacties

John Frostbrug wederom decor herdenking Slag om Arnhem

Op vrijdag 18 september om 20.30 uur, aansluitend aan de herdenking in aanwezigheid van de veteranen op het Airborneplein, is