Esen Gürbüz met stuntploeg MASV naar kwartfinale Beker

by AMS97531A123 | 7 maart 2018 08:45

Het districtsbeker-toernooi krijt een interessante wending, nu MASV de kwartfinale heeft bereikt van het toernooi. De ploeg van oud-prof Jhon van Beukering won dinsdagavond overtuigend met 2-3 van Bon Boys uit Haaksbergen. (foto: HetGelderseVoetbal.nl[1])



Nog maar een wedstrijd voor KNVB Beker

Het bijzondere hieraan is dat de Arnhemse club MASV hierdoor nog maar een wedstrijd hoeft te spelen (en te winnen) om mee te doen aan het KNVB-toernooi van 2018/2019. De KNVB laat clubs die tot de laatste vier komen in het districtsbekertoernooi, mee doen aan de ‘Echte Cup’. De tegenstander van MASV in de kwartfinale is nog niet bekend.

[2]

Esen Gürbüz blijft een held

MASV trainer Jhon van Beukering was trots op zijn elftal en was van mening dat de Arnhemmers dikverdiend hadden gewonnen. De ploeg uit Arnhem kwam zelfs 1-0 achter te staan. Dankzij een doelpunt van de beste spits van Arnhem, Esen Gürbüz, kwam MASV op 1-1, waarna Angelo Siep ook de 1-2 maakte. In de tweede helft maakte Angelo Siep ook de 1-3 voor MASV, waarna de thuisploeg nog maar een keer scoorde. MASV laat hiermee zien hoe een kleine club uit Arnhem groot kan zijn tegen tegenstanders met veel meer middelen. Esen Gürbüz en Angelo Siep behoren op dit moment misschien wel tot een van de beste afmakers in de regio.

Esen Gürbüz is meer dan een spits. De Turkse Arnhemmer scoort er altijd op los en is ook bij MASV weer een bepalende speler. Eerder kwam Esen Gürbüz ook uit voor AFC Arnhem en FC Presikhaaf. Hij was dan ook trots op het bereiken van de laatste acht en deelde dinsdagavond ene foto van zijn elftal.

[3]

Endnotes:
  1. HetGelderseVoetbal.nl: http://www.hetgeldersevoetbal.nl/2016/05/05/selectie-update-veluwezoom-za-gaat-met-acht-nieuwe-spelers-seizoen-1617-in/#more-40817
  2. [Image]: http://www.bewegingdenk.nl/verenigdarnhem
  3. [Image]: https://www.facebook.com/istanbulcenterjuwelierbruidsmode/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/03/07/esen-gurbuz-met-stuntploeg-masv-naar-kwartfinale-beker/