Turkish Lion Gurhan Degirmenci brengt bezoek aan restaurant Rijnmozaik

Turkish Lion Gurhan Degirmenci brengt bezoek aan restaurant Rijnmozaik

De bekende kickbokser Gurhan Degirmenci was onlangs in Arnhem waar hij een bezoek bracht aan restaurant Rijnmozaik. De bekende vechter zal op 2 april in Elst gaan vechten tegen de Duitser Langen. Het toernooi wordt georganiseerd door Mesut Cam.



Bekende kickbokser naar Elst

Het toernooit in Elst zorgt weer voor veel bekende kickbokser die naar Elst komen om te vechten tijdens Born 2 Fight. Waaronder bijvoorbeeld de wedstrijd tussen Lopez en Van Haaften. Cam heeft een eigen kickboksschool in Arnhem en organiseert jaarlijks ene toernooi waar veel topkickboksers uit de regio op af komen.

Europese titel gevecht tijdens Born 2 Fight

De wedstrijd tussen Degirmenci en Langen is een interessante omdat het gaat om een Europese titel gevecht die op dit moment in handen is van de Duitser. Degirmenci zal er dus alles aan moeten doen om de titel te veroveren op 2 april. Zijn bezoek aan restaurant Rijnmozaik had dan ook te maken met deze titelstrijd. Op de foto zien we kickbokstrainer Mesut Cam en Degirmenci met de eigenaar van Rijnmozaik.



Related Articles

Boga ook in vierde klasse succesvol met Elsweide JO11

Trainer Mehmet Boga doet het ook goed in de vierde klasse van het jeugdvoetbal met zijn JO11 bij Elsweide. De

Rifat Bugdayci geeft duidelijkheid over toekomst en maakt einde aan transfergeruchten

Rifat Bugdayci heeft een einde gemaakt aan alle transfergeruchten over hemzelf. De laatste weken werd de speler van Veluwezoom in

Klarendaller Hofs keert terug als assistent-coach bij Vitesse 1

Vitesse heeft de technische staf van het eerste elftal weer een bredere invulling gegeven. Nicky Hofs wordt vanuit de Onder

Geverifieerd door MonsterInsights