Effectief FC Dinc bezorgt team Boga nederlaag tijdens Arnhemse kraker

Effectief FC Dinc bezorgt team Boga nederlaag tijdens Arnhemse kraker

Een uiterst effectief FC Dinc heeft Team Boga donderdagavond een flinke draai om de oren gegeven. De Arnhemse ploeg met de ervaren spelers Ahmet Aktas en Niyazi Dinc was in sporthal Valkenhuizen met 12-9 te sterk en bezorgde het sterke elftal dat onder leiding staat van Mehmet Boga. De overwinning was extra bijzonder omdat de sterke spelers Baris Dagasan en Bahadir Arabaci vanwege verschillende redenen afwezig waren. 

Spelers FC Dinc tevreden met overwinning

De zege moet de spelers  FC Dinc extra goed hebben gedaan. Na veel wekelijkse verliespartijen was het nu dan raak voor FC Dinc. Team Boga leek nergens last van te hebben en was in de eerste fase van de wedstrijd zeer scherp. Het elftal van Boga combineerde er namelijk vrolijk op los en kwam terecht op een voorsprong van 0-2. Vooral de linksbenige Metin Karakaya en Faik ‘Lewandowski’ Koysuren begonnen sterk aan de wedstrijd.

Na de 2-0 veranderde er heel veel bij FC Dinc. Team Boga bleef aanvankelijk sterker, maar FC Dinc kwam pardoes op voorsprong dankzij effectief voetbal van Metehan Aktas en ‘Futsal Koning’ Sehmuz Yasar. Het was dan ook vrij snel weer 3-2 voor FC Dinc. Aanvoerder Niyazi Dinc was in de beginfase zelf amper betrokken bij de doelpunten en alles behalve zichtbaar.

Daarna schakelde FC Dinc een tandje bij en kwamen de doelpunten een voor een. Mede omdat de spitsen van Team Boga moeite hadden om te scoren. Zelfs bij verschillende ‘drie-tegen-een’ posities kwam men niet langs doelman Dagasan of ging de bal naar de zijlijn. Uiteindelijk stond FC Dinc met 10-8 voor in de laatste fase en kwam het elftal geen moment meer in gevaar. Zelfs Niyazi Dinc mocht de wedstrijd afsluiten met een hattrick omdat hij een paar keer simpel mocht binnentikken.ReactiesRelated Articles

VIDEO McGregor kansloos tegen regerend kampioen Khabib Nurmagomedov

De comeback van Conor McGregor ging toch anders dan hij had gepland. In het gevecht met regerend kampioen Khabib Nurmagomedov (27-0)

VIDEO Zo vierden IJsland Vikingen de overwinning op Engeland

De ‘Vikingen’ van IJsland hadden gisterenavond wel een hele bijzondere avond. De wedstrijd IJeland-Engeland eindigde gisteren avond voor velen anders

VIDEO Turkse wereldkampioen verbreekt weer een nieuw record

Voor deze Turkse trots bestaan er geen grenzen. In zowel het behalen van overwinningen in verschillende wedstrijden als het verbreken