Lekkerder kun je de pizza funghi niet krijgen in Arnhem-Zuid

by AMS97531A123 | 16 maart 2018 15:00

Als je eenmaal denkt aan een heerlijke en knapperige pizza, moet je er uiteindelijk wel een bestellen. Dat hou je niet lang tegen. Een pizza kopen bij een supermarkt is natuurlijk niet het zelfde als een heerlijke verse pizza dat net tien minuten geleden is gemaakt.

Getipt over heerlijke pizza funghi in Arnhem-Zuid

De redactie van HaberArnhem werd getipt over een zeer smakelijke pizza funghi dat werd gemaakt in Arnhem. De funghi zou indruk maken op iedereen die het voor het eerst at. Na wat onderzoek en verschillende bestellingen kwamen we bij verschillende top pizzarestaurants uit in Arnhem. Uiteindelijk vonden we de beste pizza funghi-maker van Arnhem-Zuid.

[1]

Wereldrecept

Eetcafe Sofram in Elderveld blijkt een wereldrecept te hebben als het gaat om de pizza funghi. Nergens anders is die zo lekker en knapperig dan bij Sofra in de Arnhemse wijk Elderveld aan de Elderveldplein. Na verschillende bestellingen werd de conclusie dan ook getrokken: Voor een pizza funghi moet in je Arnhem-Zuid zeker langs gaan bij Eetcafe Sofram of even bellen voor  een bestelling. Volgens bronnen dichtbij het management is het recept van de pizza’s dan ook geheim en wordt dit met niemand gedeeld.

Eetcafe Sofram doet het aardig in Elderveld en is een van de meest opvallende pizzeria’s in Arnhem-Zuid. Met een enorme ruimte aan zitplaatsen kun je ook op locatie genieten van heerlijke snacks of kapsalons. Maar de funghi blijft echt anders en een echte aanrader.



Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/Stem-Talip-Aydemir-956959644457371/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/03/16/lekkerder-kun-je-de-pizza-funghi-niet-krijgen-in-arnhem-zuid/