Zuidelijke binnenstad van Arnhem wordt weer mooier!

Zuidelijke binnenstad van Arnhem wordt weer mooier!

RNHEM – Projectontwikkelaar Stadswaarde uit Amsterdam presenteerde gisteravond onder grote belangstelling de plannen voor de nieuwbouw aan de Broerenstraat, dat binnenkort Turfstraat zal gaan heten, midden in het centrum van Arnhem.

Het gebouw, ontworpen door Architectenbureau LEVS
Het gebouw, ontworpen door Architectenbureau LEVS, ligt op de hoek van de Nieuwstraat en de Broerenstraat met uitzicht op de recent gerealiseerde Jansbeek  en het nieuwe filmhuis Focus. In de presentatie is een toelichting gegeven over het ontwerp met op de begane grond een commerciële plint en daarboven in 4 lagen met 15 appartementen en drie penthouses.

“Er is bewust gekozen voor grote 4-kamer appartementen,  op deze prominente, centrale plek met alle voorzieningen in de buurt; iets wat de bestaande woningvoorraad mist en dus een toevoeging is voor de stad”, aldus Maarten Muller van Strijbosch Thunnissen Makelaars.

Appartementen worden zeer compleet aangeboden
Jeroen Messemaeckers van Stadswaarde geeft aan dat deze appartementen zeer compleet worden aangeboden en ook vanuit duurzaamheidsoogpunt worden ontwikkeld. De appartementen worden energieneutraal en gasloos opgeleverd en er zullen voorzieningen worden getroffen met betrekking tot het opladen van elektrische auto’s en fietsen middels zonnepanelen. Naar verwachting wordt deze maand nog de omgevingsvergunning aangevraagd en is de planning om in mei in verkoop te gaan.ReactiesRelated Articles

Man pint sigaretten met pinpas van een ander

De man in de onderstaande beelden pint bij de BP tankstation in Arnhem-Zuid. Hier is natuurlijk niets mis mee zou

VIDEO Spectaculaire drone beelden ‘Ay Yildiz’ moskee

Spectaculaire drone beelden ‘Ay Yildiz’ moskee Reacties

Wereldrecord ‘Grootste Halay’ verbroken tijdens Posof Seyranı

Tijdens eerste Pinksterdag werd tijdens de Posof Seyranı in Eersel, een festival met duizenden Turkse Nederlanders en bezoekers uit Duitsland