Zuidelijke binnenstad van Arnhem wordt weer mooier!

Zuidelijke binnenstad van Arnhem wordt weer mooier!

RNHEM – Projectontwikkelaar Stadswaarde uit Amsterdam presenteerde gisteravond onder grote belangstelling de plannen voor de nieuwbouw aan de Broerenstraat, dat binnenkort Turfstraat zal gaan heten, midden in het centrum van Arnhem.

Het gebouw, ontworpen door Architectenbureau LEVS
Het gebouw, ontworpen door Architectenbureau LEVS, ligt op de hoek van de Nieuwstraat en de Broerenstraat met uitzicht op de recent gerealiseerde Jansbeek  en het nieuwe filmhuis Focus. In de presentatie is een toelichting gegeven over het ontwerp met op de begane grond een commerciële plint en daarboven in 4 lagen met 15 appartementen en drie penthouses.

“Er is bewust gekozen voor grote 4-kamer appartementen,  op deze prominente, centrale plek met alle voorzieningen in de buurt; iets wat de bestaande woningvoorraad mist en dus een toevoeging is voor de stad”, aldus Maarten Muller van Strijbosch Thunnissen Makelaars.

Appartementen worden zeer compleet aangeboden
Jeroen Messemaeckers van Stadswaarde geeft aan dat deze appartementen zeer compleet worden aangeboden en ook vanuit duurzaamheidsoogpunt worden ontwikkeld. De appartementen worden energieneutraal en gasloos opgeleverd en er zullen voorzieningen worden getroffen met betrekking tot het opladen van elektrische auto’s en fietsen middels zonnepanelen. Naar verwachting wordt deze maand nog de omgevingsvergunning aangevraagd en is de planning om in mei in verkoop te gaan.ReactiesRelated Articles

Opvallend veel korting bij Meubel Galery in Arnhem

Meubel Galery Arnhem deelt graag kortingen uit, blijkt uit de nieuwste actie van de meubelzaak uit Arnhem. Reacties

Centrum Fietsdiefstal 16 oktober op het Velperplein

Het aantal fietsdiefstallen in Arnhem moet worden teruggedrongen. Daarom nemen de gemeente en politie diverse maatregelen. Eén daarvan zijn vijf

Mooie ontwikkelingen Uniek Sporten

Als een van de partners van de gemeente Arnhem werkt Uniek Sporten binnen de regio Arnhem samen met sportaanbieders en