Boga ook in vierde klasse succesvol met Elsweide JO11

Boga ook in vierde klasse succesvol met Elsweide JO11

Trainer Mehmet Boga doet het ook goed in de vierde klasse van het jeugdvoetbal met zijn JO11 bij Elsweide. De Arnhemse ploeg staat ook in de vierde klasse bovenaan met zes punten uit twee wedstrijden. Hoe Boga het doet is niet bekend, hij zorgt ervoor dat wekelijks spelers schitteren in zijn elftal.

Ook bovenaan in de vierde klasse

De laatste wedstrijd die werd gewonnen was tegen OVC’85 (JO11-5) uit Oosterbeek. OVC bleek ook een maatje te klein voor de kleinste Arnhemmers van Elsweide. Het werd maar liefst 0-6 voor het elftal van Boga. Furkan was een van de helden tegen OVC met twee doelpunten. De andere doelpunten kwamen op naam van Gokhan, Murad en Sirac.

Man of the match

Tegen OVC was Gokhan de ‘man of the match’ omdat hij sterk speelde, betrokken was bij bijna alle doelpunten en ook zelf een keer scoorde.  Elsweide speelde in Oosterbeek heel sterk en aanvallend. Hierdoor kon de tegenstander geen kant op. De supporters van OVC bevestigden dit ook toen het fluitsignaal klonk bij een 0-6 eindstand.

Opstelling Elsweide tegen OVC was alsvolgt: Yusuf, Yasin, Luan, Ensar, Gokhan, Ryan, Furkan, Murad, Sirac, Fatih, Mikail en Egemen.ReactiesRelated Articles

Nederlandse trainer wil Nederlandse spits bij Galatasaray en begint poging

Wordt deze 1.95 meter lange spits de nieuwe doelpuntenmaker van Galatasaray? Reacties

Unieke prestatie: Dames Elsweide na drie seizoenen kampioen van Arnhem

De meiden Onder 17 van voetbalclub Elsweide hebben een prestatie geleverd waar je ‘U’ tegen moet zeggen. Na drie seizoenen