De beer van Elsweide is belangrijk voor de defensie

De beer van Elsweide is belangrijk voor de defensie

Elsweide wist afgelopen week weer eens te winnen. De ploeg van trainer Rasid Gunes had te vaak last van spelers die afwezig waren vanwege allerlei redenen. Het eerste elftal van Elsweide moest spelers regelmatig missen vanwege bruiloften, werkverplichtingen en blessures. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)

De beer van Elsweide

Tegen de Paasberg kon Elsweide weer beschikken over spelers die in eerdere weken afwezig waren. En dat heeft toch geholpen. Vooral achterin was het steeds raak bij Elsweide, of ze nu goed speelden of niet. Maar sinds dat de ‘Beer’ Idris Akyuz weer terug is lijkt dat ook verholpen te zijn. Idris heeft zijn nickname niet zomaar gekregen. De Klarendaller heeft een kast van een lichaam, bokst nog een paar avonden per week bij Boxing By Kasap en heeft veel weg van Jaap Stam.

Back-up van Sercan Seker

Samen met ex-prof Sercan Seker weet je zeker dat er achterin geen fouten gemaakt worden. Beide voetballers vullen elkaar goed aan volgens de experts. En Seker, in het dagelijkse leven tandarts, heeft alles wel meegemaakt als jeugdspeler van Vitesse en ex-Oranje international.

Het is dus nog even spannend voor de club en spelers hoe ze het gaan doen in de komende wedstrijden. De spitsen moeten meer scoren dan ze tot nu toe hebben gedaan. Yasin Koylu lijkt weer van het spel te genieten, en pakt zijn doelpunten. Samen met Harun Koprulu en Emre Yaman moet het voorin ook goed gaan draaien.

Reacties


Tags assigned to this article:
de beer elsweideElsweidejaap stamvoetbal

Related Articles

Teamleider ESA Arnhem wil Afc Arnhem dwarszitten door bewust te verliezen

De teamleider van ESA Futsal gaat wel heel ver om zijn ‘haat’ richting Afc Arnhem kenbaar te maken.  Reacties

Afc Arnhem A1 uit eten bij restaurant Nişantaşı

De mannen van de A1 van Afc Arnhem doen wel heel veel aan teambuilding. Onder leiding van technisch directeur Emre

Elsweide-speler Köprülü stopt per direct met voetballen

De spits van het eerste elftal van Elsweide en succesvolle jeugdcoach Harun Köprülü stopt per direct met voetballen. Hij maakte dit