Verwacht wordt dat veel Arnhemmers gaan stemmen op DENK

Verwacht wordt dat veel Arnhemmers gaan stemmen op DENK

DENK scoort steeds beter in Arnhem. De partij haalde in 2017 nog 3541 stemmen uit de hoofdstad van Gelderland toen het voor het eerst meedeed aan de Tweede Kamer verkiezingen. Vandaag is het een bijzondere dag voor de partij, en lijkt de partij veel meer stemmen te halen dan voorheen.

DENK gaat voor vijf zetels

DENK doet in Arnhem samen met Verenigd Arnhem mee aan de verkiezingen, en de verwachtingen zijn hoog. De partij heeft regelmatig duidelijk gemaakt dat het voor vijf zetels gaat in de stad. En met de speerpunten van DENK over het terugbrengen van gratis parkeren na 18:00 uur en het dalkaartje (met de bus voor een euro) lijkt de partij veel steun te krijgen uit verschillende hoeken.

‘Andere partijen komen niet geloofwaardig over’

Verschillende Arnhemmers hebben al aan de pers geuit dat ze nu wel gaan stemmen op DENK. Zelfs de Gelderlander schreef er een stuk over en citeerde een bewoner uit Presikhaaf: ‘Andere partijen komen niet meer geloofwaardig over, DENK krijgt een kans.’ Het is dus extra snappend voor de partij omdat het met deze samenstelling voor het eerst meedoet aan de verkiezingen in Arnhem. En met de komst van de PVV gaan juist meer mensen stemmen, om het geluid van Wilders tegen te dringen in de Arnhemse gemeenteraad.

Tot 21.00 uur kunnen de Arnhemmers woensdag (vandaag) gaan stemmen. Later meer…

 



Related Articles

D66 Arnhem introduceert ophaaldagen

D66 Arnhem nodigt zowel leden als niet-leden uit om mee te praten over het verkiezingsprogramma van 2018. Hiervoor organiseert D66

Volt ARNHEM maakt zich op voor deelname aan gemeenteraadsverkiezingen

ARNHEM – Volt Arnhem-Nijmegen zet de volgende stap in de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen en start vandaag met het werven van kandidaten.

Volt of DENK-stemmer zorgt voor hoge opkomst in Arnhem

Volgens een bericht van de gemeente Arnhem was de opkomst in Arnhem tot dinsdagavond zeer hoog met 6,6%. Na sluiting

Geverifieerd door MonsterInsights