Harun Köprülü scoort twee belangrijke doelpunten tegen Voorst

Harun Köprülü scoort twee belangrijke doelpunten tegen VoorstElsweide heeft de goede start van de derde periode een goede vervolg gegeven door weer te winnen. De ploeg uit de Arnhemse wijk Presikhaaf won ook bij de Voorst (1-3) en heeft hierdoor zes punten uit twee wedstrijden. Gevierde man bij Elsweide was de nummer 9, Harun Köprülü. (foto: HetGeldersevoetbal.nl)

De nummer 9 van Elsweide in actie

Sercan  Raaijen scoort en weer geblesseerd

Sercan Raaijen was ook weer goed voor een doelpunt. De ex-prof scoorde als verdediger de 0-1 voor Elsweide tegen Voorst. Lang kon hij niet genieten van zijn doelpunt. Na zijn doelpunt viel de sterspeler dan ook uit vanwege een blessure en had Elsweide het iets moeilijker in de defensie dan met Raaijen. De ruststand was 1-1. Hoelang de ‘tandarts’ niet beschikbaar is voor het eerste elftal is niet bekend gemaakt.

Harun Köprülü weer trefzeker

In de tweede helft maakte Harun Köprülü zijn shirtnummer waar en scoorde hij twee keer tijdens snelle counters van Elsweide. De laatste weken is Harun Köprülü in vorm, en mede hierdoor staat de teller voor de Turkse Arnhemmer op acht doelpunten. Met nog een paar interessante wedstrijden voor de boeg zal Harun Köprülü nog meer moeten scoren om zijn team te helpen.

Het begint dus weer te draaien bij Elsweide waar bijna iedereen terug is van een blessure. Je merkt aan alles dat de trainer verandert is van visie en nu echt voor de resultaten gaat. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt met veel spelers die zich nog meer inzetten voor het elftal. Als de opkomst hoog is tijdens de trainingen, heeft dat ook invloed op het spel. Trainer Gunes presteert de laatste weken dan ook vooral met dezelfde namen.

Technische staf en spelers na overwinning op Voorst 1-3

Elsweide doet het hierdoor goed en maakt serieus kans op de nacompetitie als het blijft winnen in de derde periode. Met zes punten uit twee wedstrijden presteert Gunes nu al veel beter dan voorheen.ReactiesRelated Articles

Twee belangrijke jeugdspelers tekenen profcontract bij Vitesse

Jovi Munter en Boyd Lucassen hebben maandagochtend hun handtekening gezet onder een contract. In het nieuwe seizoen zullen beide spelers

Arnhem hoort Orhan Delibas te eren door een straat naar hem te vernoemen

In Schiedam wil PvdA-raadslid, Peter Groeneweg, dat straten op het nieuwe sportpark vernoemd worden naar sporters uit de stad. Reacties

Afgetrainde Bart Meekhof (50) is nog steeds de Gladiator van Arnhem

Sommige sportmannen en vrouwen krijgen altijd respect vanwege hun prestaties en leefstijl. Hoe ‘oud’ ze ook zijn. Dit is ook