Niyazi Dinc scoort gewoon negen keer tegen AFC Garage Arnhem

Niyazi Dinc scoort gewoon negen keer tegen AFC Garage Arnhem



Dinc scoort zelf negen doelpunten

FC Dinc heeft maandagavond overtuigend gewonnen van het futsalelftal van Garage Arnhem. Het elftal van Mehmet Zararsiz maakte geen enkele kans tegen een veel te sterke FC Dinc. 18-11 werd het maar liefst voor FC Dinc met een opvallende rol voor Dinc zelf. Hij scoorde maar liefst negen keer.

Het elftal van Garage Arnhem kwam weer met veel nieuwe spelers. Vanwege veel blessures en afmeldingen waren nieuwe spelers uitgenodigd waaronder de ervaren Hicabi Dogan. Hicabi maakte ondanks het verlies nog zelfs een hattrick. Alleen Omer Yasar en Mehmet Zararsiz waren vaste eerste elftal spelers van het elftal dat wekelijks te zien is in sporthal Valkenhuizen.

De wedstrijd was al vanaf de beginfase al gespeeld omdat Niyazi Dinc alles omtoverde tot een doelpunt. Het maakte op een gegeven moment niet meer uit, waar hij stond of hoe hij schoot. Binnen de kortste keren schoot hij de ballen er in. Maandag was Dinc in topvorm, zoals hij dat nooit was. Zijn teamgenoot Ahmet Aktas keek ook vol verbazing toen Dinc de ene na het andere doelpunt maakte voor FC Dinc. Dinc kreeg wel steeds 100% kansen van onder andere Yusuf Duman en Duran Yazilitas, die ook uitgenodigd waren door de aanvoerder zelf.

Donderdag speelt FC Dinc weer tegen Team Boga. Of Dinc dan ook zijn huidige vorm zal doorzetten is nog maar de vraag. De wedstrijd is om 22.00 uur in sporthal Valkenhuizen.




Related Articles

VIDEO Twee bekende Arnhemmers vechten erop los

Twee bekende vrienden uit Arnhem staan nu lijnrecht tegenover elkaar en moeten de vuisten laten spreken. De advocaat Ismet Özkara

Voormalig Arnhemse Boys-ster Yasin Köylü (32) emotioneel na bekendmaking

Ooit speelde hij de sterren van de hemel in Arnhem als speler van de Arnhemse Boys en FC Presikhaaf. Maar

Scheidsrechter Eren Demirci en Neslihan zijn verloofd

De bekende Arnhemse topscheidsrechter Eren Demirci is zondagmiddag verloofd met Neslihan. Dit gebeurde volgens bronnen dichtbij Eren en Neslihan in

Geverifieerd door MonsterInsights