Bekendste medewerker van Praxis Arnhem stopt er mee

by AMS97531A123 | 29 maart 2018 01:38Een van de bekendste en meest vriendelijkste medewerker van Praxis Arnhem (Arnhem Oost) stopt er mee. Dit maakte het bedrijf bekend via een bericht dat werd gedeeld via social media. Freek ‘De Beer’ Willemsen gaat na 18 jaar iets anders doen. (Foto: Praxis Arnhem Facebook[1])

Bijzondere dag voor Praxis Arnhem

De Arnhemmer vond het een bijzondere dag, toen hij emotioneel het bericht van Praxis deelde. ‘Na 18 jaar is dit mijn laatste dag bij de Praxis. Ik heb buiten Praxis Bouwmarkt een nieuwe uitdaging gevonden’, luidde zijn afscheidsnotitie aan heel Arnhem. Freek Willemsen was een van de opvallendste medewerkers van Praxis. Vanwege zijn lengte en omvang viel de ‘De Beer’ altijd op. Hij lachte¬† altijd en had volgens veel klanten altijd wel een advies waar je wat mee kon. Dit in tegenstelling van veel nieuwe, vooral jeugdige medewerkers. Of Praxis meteen een vervanger op niveau heeft, is nog maar de vraag.

Prima afscheid na 18 jaar

Freek gaat iets anders doen, nadat hij 18 jaar lang het gezicht was van de vestiging van Praxis in Arnhem Oost. Bij Praxis deden ze er ook alles aan om de vriendelijke medewerker vaarwel te zeggen. Hij kreeg een grote pak met Merci en alle klanten konden zien dat Freek er voor het laatst was. Wat de bekende Praxis-medewerker hierna gaat doen is niet bekend gemaakt.


Endnotes:
  1. Praxis Arnhem Facebook: https://www.facebook.com/praxisarnhemoost

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2018/03/29/bekendste-medewerker-van-praxis-arnhem-stopt-er-mee/