Pureness Beauty Care by Nesrin Ulu stopt in Deventer

by AMS97531A123 | 29 maart 2018 10:57Pureness Beauty Care gaat verhuizen was de bekendmaking op 28 maart 2018 via social media. Het beauty- en cosmeticabedrijf verlaat Deventer en opent binnenkort een locatie in Apeldoorn aan de Molenstraat-Centrum 389. Mocht je een Alginaat masker willen of een huidverbetering, lees dan verder rustig door omdat het niet om een gesponsorde nieuwsartikel gaat.

Nieuwe locatie in Apeldoorn

Het afgelopen jaar werd iedereen ontvangen in Deventer en dat werd met veel liefde en plezier gedaan, aldus een persverklaring. ‘Maar dankzij jullie is het tijd om een stap vooruit te zetten: Pureness Beauty Care gaat naar Apeldoorn.’ Nesrin Ulu introduceerde ook meteen haar nieuwe logo aan haar volgers. ‘In alles wat wij doen, willen wij de kwaliteit uitstralen van onze ‘care’, met ons vernieuwde logo tot aan het comfort en de sfeer in ons nieuwe pand’.

Opening nieuwe locatie

Op dit moment zijn de verbouwers druk bezig met de verbouwing van de nieuwe locatie in Apeldoorn. Wanneer de opening exact is, is nog niet bekend. Een datum is nog niet bekend gemaakt. De diensten worden op dit moment natuurlijk nog wel aangeboden, op een alternatieve (tijdelijke) locatie. Na zoveel gratis reclame hopen we dat HaberArnhem een keer een uitnodiging krijgt voor een gezichtsbehandeling.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Nesrin Ulu[1] zelf. Via de facebookpagina kunt u het laatste nieuws over Pureness Beauty Care[2] by Nesrin Ulu volgen.


Endnotes:
  1. Nesrin Ulu: https://www.facebook.com/PURENESS.BEAUTYCARE/
  2. Pureness Beauty Care: https://www.facebook.com/pg/PURENESS.BEAUTYCARE/about/?ref=page_internal

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2018/03/29/pureness-beauty-care-by-nesrin-ulu-stopt-in-deventer/