Corendon bouwt grootste hotel van Nederland niet in Arnhem

Corendon bouwt grootste hotel van Nederland niet in Arnhem



Bij Corendon werken ze hard om het grootste hotel van Benelux af te ronden. Corendon Village opent binnenkort met 680 kamers verdeeld over 3 gebouwen. Behalve een hotel komen er ook restaurants, meeting rooms en een welness-zwembad van 26 meter. Er gingen verschillende geruchten rond dat de ondernemer ook in Arnhem betrokken zou zijn bij een nieuwe hotel. Vooralsnog is hier niets van bekend. 

NH Hotel Rai is niet het grootste

NH Hotel bij de Rai met 650 kamers is dan niet meer het grootste hotel van Nederland. Corendon-oprichter Atilay Uslu maakt zijn droom waar door dit realiseren.  De Nederlandse Turk investeert voor 80 miljoen euro en realiseert hiermee een wereldhotel. Uslu had zelf al miljoen geincasseerd nadat hij zijn aandeel bij Corendon had verkocht.

Hier uw advertentie? info @ haberarnhem.nl

 

Uslu kocht pand al in 2015

Het pand in Amsterdam werd al in 2015 gekocht voor 14 miljoen euro. Aan Misset Horeca vertelde Atilay Uslu dat hij op de hoogte was van alle exacte kosten van zijn hotel in Amsterdam: Uslu is goed op de hoogte van zijn nieuwe project. ‘Ik weet  exact wat een toiletpost kost. En vanwege die kosten krijgen alleen de kamers op de bovenste verdieping een toilet met bidet.  Omdat de Aziaten dat graag willen. Er zit bijna 900 euro verschil in!  Die letters op de gevel: daar hangt een prijskaartje aan van 87.000 euro. Het zwembad kost 1 miljoen euro, de rekening van de hovenier is 2 miljoen euro. Dan ik het nog best knap dat we in totaal onder de 80 miljoen blijven…




Related Articles

28-jarige Arnhemmer aangehouden met een mes in Zutphen

De 28-jarige verraadde zich door zijn opvallende rijstijl in Zutphen.

Prijs voor beste Turkse vereniging van Nederland

De HTF (Turkse Federatie Nederland) heeft tijdens een avond bekend gemaakte welke afdelingen succesvol waren tijdens verschillende goede doelen acties.

17-jarige maakt bommelding bij een warenhuis

De 17-jarige bommelder is donderdag 23 juni aangehouden.

Geverifieerd door MonsterInsights