Arnhemmers kunnen weer leningen aanvragen voor zonnepanelen

Arnhemmers kunnen weer leningen aanvragen voor zonnepanelenArnhemse particuliere woningeigenaren  kunnen weer sinds een paar dagen opnieuw een duurzaamheidslening aanvragen voor de aanschaf van zonnepanelen of energiebesparende maatregelen. De gemeente heeft 3 miljoen euro beschikbaar gesteld,wat ongeveer voor 750 woningen voldoende moet zijn.

Eerder was een lening ook succes

Eerder was een lening van de gemeente ook een succes. Bijna 250 Arnhemmers maakten hier destijds gebruik van. De gemeente wil uiteindelijk dat bewoners gestimuleerd worden om energiebesparende maatregelen te nemen.

Uw reclame ook hier te zien?

Tot maximaal €25.000 euro

Het interessante aan deze lening is dat men kan lenen tegen 1,6% . Het bedrag is tussen de € 2500,- en maximaal € 25.000. Meer informatie over de lening en de aanvragen kun je vinden op www.Arnhem.nl/energie. Een aanvraagformulier kun je ook hier downloaden.

Hoe eerder je een aanvraag indient des te eerder er een akkoord komt van de gemeente. Er zijn geen speciale regels bij de aanvraag. De aanvraag voor de lening wordt op basis van volgorde van binnenkomst beoordeeld en afgehandeld. Net als bij de Albert Heijn geldt er op = op. Het gaat uiteindelijk om maar 3 miljoen euro wat de gemeente beschikbaar stelt.ReactiesRelated Articles

Ontwikkelaar Reinbouw gaat Bouwen aan de Trans

Opnieuw komt er een mooi project van de grond in de zuidelijke binnenstad. Vrijdag 7 juli jl. tekende Reinbouw voor

Koeien weer in Sonsbeekweide

Op 7 mei zijn weer enkele koeien van Natuurcentrum Arnhem afgezet in een weide van Sonsbeekpark. Reacties

Hasan ‘Boss’ Ozkara heeft zijn ware liefde gevonden in Kayseri

De bekende Arnhemse bakker, Hasan ‘Boss’ Ozkara heeft zijn ware liefde uiteindelijk gevonden in Kayseri. De plaats waar ook zijn