Arnhemmers kunnen weer leningen aanvragen voor zonnepanelen

Arnhemmers kunnen weer leningen aanvragen voor zonnepanelen



Arnhemse particuliere woningeigenaren  kunnen weer sinds een paar dagen opnieuw een duurzaamheidslening aanvragen voor de aanschaf van zonnepanelen of energiebesparende maatregelen. De gemeente heeft 3 miljoen euro beschikbaar gesteld,wat ongeveer voor 750 woningen voldoende moet zijn.

Eerder was een lening ook succes

Eerder was een lening van de gemeente ook een succes. Bijna 250 Arnhemmers maakten hier destijds gebruik van. De gemeente wil uiteindelijk dat bewoners gestimuleerd worden om energiebesparende maatregelen te nemen.

Uw reclame ook hier te zien?

Tot maximaal €25.000 euro

Het interessante aan deze lening is dat men kan lenen tegen 1,6% . Het bedrag is tussen de € 2500,- en maximaal € 25.000. Meer informatie over de lening en de aanvragen kun je vinden op www.Arnhem.nl/energie. Een aanvraagformulier kun je ook hier downloaden.

Hoe eerder je een aanvraag indient des te eerder er een akkoord komt van de gemeente. Er zijn geen speciale regels bij de aanvraag. De aanvraag voor de lening wordt op basis van volgorde van binnenkomst beoordeeld en afgehandeld. Net als bij de Albert Heijn geldt er op = op. Het gaat uiteindelijk om maar 3 miljoen euro wat de gemeente beschikbaar stelt.





Related Articles

Burgemeester Marcouch traint als een beest bij fitnessclub in Arnhem

Burgemeester Marcouch doet toch echt meer dan vergaderen en lintjes knippen tijdens allerlei openingen in de stad. De burgemeester van

VIDEO Politie Arnhem is met spoed op zoek naar deze man

De politie in Arnhem is met spoed op zoek naar deze man. De man van rond de 45 jaar wordt

Vrouw zit vast in ondergrondse container in Arnhem

Na ongeduldig te zijn komt de vrouw vast te zitten in de ondergrondse container aan de Akkerwindestraat in Arnhem.

Geverifieerd door MonsterInsights