Arnhemmers kunnen weer leningen aanvragen voor zonnepanelen

Arnhemmers kunnen weer leningen aanvragen voor zonnepanelenArnhemse particuliere woningeigenaren  kunnen weer sinds een paar dagen opnieuw een duurzaamheidslening aanvragen voor de aanschaf van zonnepanelen of energiebesparende maatregelen. De gemeente heeft 3 miljoen euro beschikbaar gesteld,wat ongeveer voor 750 woningen voldoende moet zijn.

Eerder was een lening ook succes

Eerder was een lening van de gemeente ook een succes. Bijna 250 Arnhemmers maakten hier destijds gebruik van. De gemeente wil uiteindelijk dat bewoners gestimuleerd worden om energiebesparende maatregelen te nemen.

Uw reclame ook hier te zien?

Tot maximaal €25.000 euro

Het interessante aan deze lening is dat men kan lenen tegen 1,6% . Het bedrag is tussen de € 2500,- en maximaal € 25.000. Meer informatie over de lening en de aanvragen kun je vinden op www.Arnhem.nl/energie. Een aanvraagformulier kun je ook hier downloaden.

Hoe eerder je een aanvraag indient des te eerder er een akkoord komt van de gemeente. Er zijn geen speciale regels bij de aanvraag. De aanvraag voor de lening wordt op basis van volgorde van binnenkomst beoordeeld en afgehandeld. Net als bij de Albert Heijn geldt er op = op. Het gaat uiteindelijk om maar 3 miljoen euro wat de gemeente beschikbaar stelt.ReactiesRelated Articles

Chicos Place verkoopt UNICEF-broodjes voor goede doel

Chico’s Place biedt tijdens de Santa Run Arnhem op 18 december 2015 een UNICEF broodje aan voor slechts €4,-. Reacties

Chico’s Place tijdens Koningsdag dag en nacht open

Chico’s Place aan de Looierstraat 1 in Arnhem is tijdens Koningsdag dag en nacht open. De bekendste eethuis van Arnhem

Albert Heijn keert niet terug op de Geitenkamp

De heer Lareman kwam maandagavond namens ondernemers uit de wijk. Hij deed dit tijdens de inspreekronde van de gemeenteraad op