Succesvolle MASV is een afspiegeling van de Arnhemse samenleving

Succesvolle MASV is een afspiegeling van de Arnhemse samenlevingMASV plaatste zich gisterenavond voor deelname aan het toernooi om de KNVB-beker met profs van volgend seizoen. Het succes van MASV komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Zeker ook niet door alleen financiele middelen die beschikbaar gesteld worden door een paar grote lokale sponsors. De gebroeders van Beukering hebben nu eenmaal iets meer bagage en verstand van van voetbal dan heel veel anderen. (foto: HetGeldersevoetbal.nl)

Dennis en Jhon van Beukering hebben eerder ook al laten zien dat ze beiden kunnen presteren op het hoogste amateurniveau. Bij MASV is dit niet anders. Het elftal bereikte gisteren de halve finale van de bekertoernooi voor amateurverenigingen en mag hierdoor ook volgend seizoen meedoen aan het KNVB-beker toernooi. Na strafschoppen waren de Arnhemmers de trotse winnaars. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel (0-0). Het zou dus zomaar kunnen dat Feyenoord of PSV naar Malburgen gaan komen voor een bekerduel.

Check de beelden van na de wedstrijd

Uw reclame ook hier te zien?

Van Beukering presteert prima als trainer

Jhon van Beukering presteert ook als trainer aardig. Als hoofdtrainer van Veluwezoom presteerde hij al bovengemiddeld. En eerder was hij dagelijks betrokken bij FC Presikhaaf en AFC Arnhem als assistent van zijn grote broer Dennis van Beukering.  En trok hij veel spelers aan uit Arnhem en omgeving. Bij MASV is dat niet anders.  Van Beukering trekt nu eenmaal veel spelers aan die normaal misschien elkaar nooit zouden tegenkomen. Zijn skills als trainer zijn bepalend, en dit heeft ook invloed tijdens wedstrijden.

MASV is een afspiegeling van Arnhem

Zo is MASV ook een afspiegeling van Arnhem, met jongens van verschillende afkomsten. Het maakt voor Jhon(en Dennis) van Beukering niet uit wat je achtergrond is, als je maar goed kunt voetballen. Daarom spelen Moussa Hamdaoui, Esen Gurbuz, Danny Hessing en Dave van der Kolk al jaren met elkaar. MASV zette gisteren ook een belangrijke stap als club en heeft Arnhem op de kaart gezet. Het succes van MASV is gratis PR voor Arnhem als sportstad.


Reacties


Tags assigned to this article:
bekerknvb bekerMASVnieuws arnhem

Related Articles

De Paasberg in gesprek met topspits Fatih Alkan

Verschillende bronnen uit Arnhem melden dat topspits Fatih Alkan bezig is met een rentree bij voetbalclub De Paasberg uit Arnhem. 

Arnhemse kraker VDZ E2 – Elsweide E1 blijft onbeslist

VDZ E2 heeft het Elsweide E1 moeilijk gemaakt tijdens de competitiewedstrijd bij VDZ thuis. De wedstrijd in de 1e klasse

Nabeschouwing en beelden wedstrijd Vitesse vs FC Groningen

Vitesse won overtuigend van FC Groningen na het verlies tegen FC Basel. Reacties