Is Gastronoom-Koning Deniz aandeelhouder bij Tuna Pide in Arnhem?

by AMS97531A123 | 6 april 2018 08:56Gastronoom-eigenaar Ali Deniz was zeer recent bij Tuna Pide dat onlangs is geopend aan de Looierstraat in Arnhem. De succesvolle Arnhemse ondernemer was daar samen met de bekende kapper Mehmet.

Tuna Pide is echt hot

Tuna Pide is echt hot in de regio. De speciale Turkse broodjes met gehakt en kaas doen het goed bij de consument. Alleen Selam Pide (Presikhaaf) en Pide & Grill in Apeldoorn hebben dezelfde broodjes.

[1]

Uw banner ook hier zichtbaar?

Hoog bezoek bij Tuna PideĀ 

Volgens een officiele lezing was Deniz bij Tuna Pide omdat hij het bedrijf van dichtbij wilde zien en Orhan Baba wilde feliciteren met de nieuwe zaak. Er zijn ook geruchten dat Deniz aandeelhouder is bij Tuna Pide en dat het daardoor logisch is dat hij een bezoek aflegt aan zijn eigen zaak. Helaas waren beide heren tijdens publicatie niet bereikbaar voor commentaar.

Of dit dus een strategische investering is van beide ondernemers moet dus nog blijken. Van Deniz weten we al dat hij op zoek is naar nieuwe investeringen in de stad. Op de foto zien we verder ook de bekende Mr. Chico van Chicos Place.


Endnotes:
  1. [Image]: http://www.bmsigortam.nl

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2018/04/06/is-gastronoom-koning-deniz-aandeelhouder-bij-tuna-pide-in-arnhem/