Tankstation Texaco in Arnhem gaat binnenkort verdwijnen als merknaam

Tankstation Texaco in Arnhem gaat binnenkort verdwijnen als merknaam




Tankstation Texaco aan de N325 in Arnhem gaat er mee stoppen, althans zien we Texaco niet meer terug als merknaam. Het tankstation aan de overkant van voetbalvereniging Eendracht in Presikhaaf krijgt binnenkort een nieuwe naam. Texaco gaat veranderen in een ESSO-tankstation. Niet officiele bronnen melden dit aan de redactie van HaberArnhem.nl. 

Texaco gaat verdwijnen als merkaam 

Verschillende bronnen uit Arnhem bevestigen dat Texaco als merknaam gaat verdwijnen. Wanneer dit exact gaat gebeuren is niet helemaal bekend, maar lang zal het niet meer gaan duren. Het tankstation had onlangs nog een verbouwing en ziet er tegenwoordig uit als een kleine supermarkt.

Uw reclame ook hier te zien?

De naamsverandering is natuurlijk voor de neutrale bezoeker geen probleem. De vaste klanten van Texaco hebben wel een probleem, omdat je nergens anders meer Texaco Stars kunt gaan sparen. Inwisselen kan nog wel in de winkel of in de online winkel van Texaco.

Of alle tankstations van Texaco in de regio gaan veranderen in een ESSO-tankstation is niet helemaal duidelijk. Hierdoor gaat dit zeker invloed hebben op het koop- en rijgedrag van de vaste klanten van Texaco.

Personeel blijft gewoon werken

Een voordeel is wel dat alle personeelsleden gewoon betrokken blijven de winkel in Arnhem. Niemand wordt ontslagen of overgeheveld naar een andere vestiging. De medewerkers van deze Texaco-vestiging behoren volgens velen tot een van de vriendelijkste van heel Nederland.





Related Articles

De Jong Gerechtsdeurwaarders huurt 2.500 m² aan Velperweg in Arnhem

ARNHEM – M.G. de Jong Gerechtsdeurwaarders- & Incassokantoor heeft een 10-jarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.500 m² kantoorruimte en 30

21-jarige Marokkaan is sinds afgelopen week spoorloos

De 21- jarige Marokkaan is sinds donderdag 7 juli vermist.

Geverifieerd door MonsterInsights