HopJob, dé app voor al uw huis-, tuin en keuken klussen

HopJob, dé app voor al uw huis-, tuin en keuken klussen



Koen Matas, student International Business Management, kwam op het idee voor deze app omdat hij regelmatig onverwacht een paar uur tijd over had en dan graag diezelfde of de volgende dag een paar euro bij wilde verdienen. Een vast werkschema was lastig i.v.m. colleges en tentamens. Hij was dan op zoek naar een korte of kleine klus in de directe omgeving. Die waren nauwelijks te vinden en zo is min of meer het idee voor de HopJob app ontstaan.

Voor wie is de app?

Voor wie is de app? Vrijwel iedereen heeft in het dagelijks leven klusjes waar je zelf niet aan toekomt of geen zin in hebt en die toch een keer gedaan moeten worden. Deze klusjes kunnen simpelweg, elk uur van de dag, op HopJob worden geplaatst en hij of zij die behoefte heeft aan een betaalde klus meldt zich aan en de aanbieder kiest de persoon die het meest geschikt wordt geacht.

Uw banner ook hier zichtbaar?

Wat voor klussen staan er op HopJob?

Wat voor klussen staan er op HopJob? Met name werkzaamheden waarvoor geen specifiek vakmanschap gevraagd wordt. Denk aan: de tuin bijhouden, ramen lappen, auto wassen, huishoudelijke klussen, computerproblemen verhelpen, vrijwilligerswerk enz.

Download gratis de HopJob app en neem de proef op de som! Of neem contact op met Koen via k.matas@hopjob.work




Related Articles

Voorlopige uitslagen per partij in Arnhem

Op 14, 15 en 16 maart kon u stemmen voor de gemeenteraad. De stemmen zijn geteld en de voorlopige uitslag

T-Mobile haalt topverkoper naar vestiging in Arnhem-Centrum

De redactie van HaberArnhem werd getipt over de Arnhemse amateurvoetballer en T-Mobile medewerker Umit Senyer. De altijd vrolijke Umit zou

Allereerste Gastronoom in Arnhem-Zuid gaat maandag feestelijk open

De Gastronoom in Arnhem-Zuid aan de Kronenburgpromenade 6 (voormalig ABN Amro pand) gaat maandag 7 januari 2019 officieel open. Ali

Geverifieerd door MonsterInsights