Grand opening Tuna Pide in centrum Arnhem

Grand opening Tuna Pide in centrum Arnhem
Eethuis Tuna Pide aan de Looierstraat in het centrum van Arnhem had woensdagavond een officiele opening. Het bedrijf dat speciale Turkse broodjes en pizza’s maakt is direct de concurrentie aangegaan met de pizzeria van Jamie Oliver met de komst van een pizzabakker uit Engeland.

Veel bekende Arnhemmers aanwezig

Verschillende bekende Arnhemmers waren uitgenodigd om de officiele opening bij te wonen, waaronder ook Kursat Bal (DENK Arnhem) en Aziz Zeyrek (Turkse Ondernemers Vereniging). De aandeelhouders van Tuna Pide en veel vrienden en familie waren ook aanwezig. Bekende Arnhemse ondernemers, RTV Arnhem en verschillende andere persfotografen waren ook aanwezig.

Burgemeester Marcouch meldde zich op het laatste moment af waardoor de het lintje werd geknipt door de voorzitter van de Turkse Ondernemers Vereniging Aziz Zeyrek, DENK Arnhem-leider Kursat Bal en mede-eigenaar Chico van Chico’s Place. Speciaal hiervoor was er dan ook een Gouden Schaar geregeld via Juwelier Istanbul aan de steenstraat.

Looierstraat leeft weer 

Een ten dode opgeschreven Looierstraat komt mede door dit soort initiatieven weer tot leven.  Hierdoor is er weer meer leven in de brouwerij. De kans bestaat dat de Looierstraat en het Gele Rijdersplein weer bereikbaar worden met de auto.

Uw reclame ook hier te zien?
ReactiesRelated Articles

Twee bekende panden in Arnhem verkocht aan belegger

ARNHEM – Rudius Vastgoed heeft een tweetal verhuurde gebouwen in Arnhem gekocht in een zogenaamde “off-market transaction” . Reacties

De Gastronoom in Top10 Gelderse snackbars

De Gastronoom uit Arnhem staat in de Top 10 van Gelderlse snackbars. Reacties

3 Maart: Groot Gelders Verkiezingsdebat in Rozet

Op dinsdag 3 maart vindt in Rozet het Groot Gelders Verkiezingsdebat plaats. Titel van het debat is Ik hou van