Arnhemse bokstrainer treedt toe tot rijtje illustere namen

Arnhemse bokstrainer treedt toe tot rijtje illustere namen

De Arnhemse bokstrainer Sayit Yanik treedt toe een rijtje met illustere namen.

Sayit Yanik tijdens fotoshoot in Arnhem

Van topvoetballer naar bekende bokstrainer

De Arnhemmer en inmiddels bekende bokstrainer heeft vroeger altijd op hoog niveau gevoetbald bij de destijds beroemde voetbalclub Rheden. Sayit Yanik speelde toen onder andere met Philip Cocu wekelijks tegen clubs zoals Ajax, Feyenoord en anderen. Hij was eigenlijk toen al een bikkel, voordat hij begon met boksen.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Nederlandse boksbond trots op prestatie

De Nederlandse boksbond maakte in een persbericht bekend dat vier Nederlandse trainers een AIBA 2 ster gehaald. De Arnhemse bokstrainer Sayit Yanik van boksschool Boxing By Kasap had eerder ook al zijn AIBA 1 ster behaald.

Kocabas en Chevalking

Tijdens een opleidingsweek in Assisi (Itailie) mochten de Nederlandse trainers zich bewijzen van 13 tot 19 maart om te voldoen aan de eisen van deze zware opleiding.
De boksbond deelde het volgende mee in een persbericht: ‘De trainer/coaches: Husnu Kocabas, Dis Paulissen, Yanik Sayit en Dirk Chevalking hebben op voordacht van het hoofdbestuur en de commissie opleidingen met goed gevolg de AIBA 2 sters trainer/coach opleiding afgerond. Hiermee is weer een belangrijke vervolgstap gemaakt in de ondersteuning van onze internationaal boksers.’Veel kampioenen en talenten uit Arnhem

Bij Boxing By Kasap zijn inmiddels al veel landelijke kampioenen ondanks dat Boxing By Kasap nog maar vrij jong is in vergelijking met heel veel andere boksclubs in Nederland.

Uw reclame ook hier te zien?

ReactiesRelated Articles

VIDEO Turkse man wordt betrapt terwijl hij vreemdgaat

Een Turkse man gaat vreemd en wordt betrapt door zijn vrouw. Reacties

Arnhem introduceert stadsparkeren

Vanaf vandaag kunnen inwoners en bezoekers van Arnhem gebruikmaken van een nieuwe mogelijkheid om te betalen voor het parkeren: stadsparkeren.

Leerling Falcon Rijschool haalt rijbewijs na vier weken

Het gaat wel heel snel bij Rijschool Falcon uit Arnhem. Reacties