Arnhemse bokstrainer treedt toe tot rijtje illustere namen

Arnhemse bokstrainer treedt toe tot rijtje illustere namen

De Arnhemse bokstrainer Sayit Yanik treedt toe een rijtje met illustere namen.

Sayit Yanik tijdens fotoshoot in Arnhem

Van topvoetballer naar bekende bokstrainer

De Arnhemmer en inmiddels bekende bokstrainer heeft vroeger altijd op hoog niveau gevoetbald bij de destijds beroemde voetbalclub Rheden. Sayit Yanik speelde toen onder andere met Philip Cocu wekelijks tegen clubs zoals Ajax, Feyenoord en anderen. Hij was eigenlijk toen al een bikkel, voordat hij begon met boksen.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Nederlandse boksbond trots op prestatie

De Nederlandse boksbond maakte in een persbericht bekend dat vier Nederlandse trainers een AIBA 2 ster gehaald. De Arnhemse bokstrainer Sayit Yanik van boksschool Boxing By Kasap had eerder ook al zijn AIBA 1 ster behaald.

Kocabas en Chevalking

Tijdens een opleidingsweek in Assisi (Itailie) mochten de Nederlandse trainers zich bewijzen van 13 tot 19 maart om te voldoen aan de eisen van deze zware opleiding.
De boksbond deelde het volgende mee in een persbericht: ‘De trainer/coaches: Husnu Kocabas, Dis Paulissen, Yanik Sayit en Dirk Chevalking hebben op voordacht van het hoofdbestuur en de commissie opleidingen met goed gevolg de AIBA 2 sters trainer/coach opleiding afgerond. Hiermee is weer een belangrijke vervolgstap gemaakt in de ondersteuning van onze internationaal boksers.’Veel kampioenen en talenten uit Arnhem

Bij Boxing By Kasap zijn inmiddels al veel landelijke kampioenen ondanks dat Boxing By Kasap nog maar vrij jong is in vergelijking met heel veel andere boksclubs in Nederland.

Uw reclame ook hier te zien?

ReactiesRelated Articles

Vitesse spelers gaan vandaag met open bus door Arnhem rijden

De officiele huldiging voor het winnen van de KNVB Beker vindt maandagavond plaats. Om het winnen van de Beker extra

Ahmed ‘Godfather’ Marcouch sluit per direct vier Arnhemse cafe’s

Dat Marcouch burgemeester is geworden in Arnhem is nu echt bij iedereen bekend. De ex-Amsterdammer veegt door alles en iedereen

Arnhemse gek steekt vannacht weer drie autos in brand

Vannacht werden weer drie auto´s in brand gestoken in Arnhem. De Arnhemse pyromaan is al een tijdje aan de gang,