Bekende Arnhemse voetballer mede-investeerder bij Pure Beauty Arnhem

by AMS97531A123 | 3 mei 2018 08:16

Verschillende bronnen uit Arnhem melden dat een bekende amateurvoetballer uit de stad mede-investeerder is bij Pure Beauty Arnhem[1] dat onlangs is opgericht door twee Arnhemse dames.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Voetballer is mede-investeerder

Zijn naam is bekend bij de redactie, maar helaas was hij niet bereikbaar voor commentaar. Hierdoor willen wij zijn naam dan ook nog niet benoemen. De dames Semra Yanik en Emine Doker-Yesil zijn de twee belangrijkste partners van Pure Beauty Arnhem.[2] Mede dankzij de investeringen van deze bekende amateurvoetballer kon met direct starten met exclusieve opleidingen voor het verzorgen van ‘wenkies’.Intensieve training bij Dutch Art Avenue

Onlangs volgden de twee dames nog een intensieve 4-daagse training bij Dutch Art Avenue en mogen zij zich officieel PMU-artiest noemen. Wat dat precies is, is ook niet duidelijk gemaakt in de toelichting. De ‘director’ van Dutch Art Avenue Rusen poseerde trots op een foto met de Arnhemse dames toen de training was afgerond.

Twee topmodels voor eerste ‘wenkies’

De dames lieten met een voorbeeld zien hoe goed ze zijn met het verzorgen van de wenkbrauwen. Met twee speciale topmodels liet men via social media zien hoe prachtig en verzorgd de wenkbrauwen er uit kunnen zien.

Pure Beauty Arnhem is net begonnen met de werkzaamheden en is nu al een van de meest besproken initiatieven in de stad.

Uw reclame ook hier te zien?

Endnotes:
  1. Pure Beauty Arnhem: https://m.facebook.com/Pure-Beauty-Arnhem-1514716275323709/
  2. Pure Beauty Arnhem.: https://m.facebook.com/Pure-Beauty-Arnhem-1514716275323709/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2018/05/03/bekende-arnhemse-voetballer-mede-investeerder-bij-pure-beauty-arnhem/