Nieuwe expositie: Zo helder is het werkelijk zelden

Nieuwe expositie: Zo helder is het werkelijk zelden

Soms is alles helder: het landschap buiten in prachtig licht, of juist in de vorm van een helder moment. De tentoonstelling Zo helder is het werkelijk zelden gaat over helderheid: over licht, details, landschappen en alles in het juiste perspectief zien. Zeven kunstenaars verbeelden deze thema’s, in een grote verscheidenheid aan technieken en media: van etsen en schilderijen, tot tapisserieën en ruimtelijke tekeningen.

De tentoonstellingsnaam is ontleend aan het gelijknamige gedicht van Gerrit Kouwenaar; een titel die volgens deelnemend kunstenaar Margot de Jager een wereld aan beelden oproept.



Exposerende kunstenaars

De exposerende kunstenaars: Nathalie Duivenvoorde, Margot de Jager, Bas Ketelaars, Sandra Kruisbrink, Jaring Lokhorst, Margiet Luyten en Lara de Moor.

De expositie in Espace Enny (Laag-Keppel) wordt op 13 mei, om 15:00 geopend door Tiana Wilhelm. Zij is directeur van Musea Zutphen, waaronder Museum Henriette Polak en het Stedelijk Museum Zutphen vallen.


Related Articles

Bekende Turkse zanger Kenan Dogulu komt naar Nijmegen

De bekende Turkse zanger Kenan Dogulu komt voor een concert naar Nijmegen. Eastanbul Events presenteert op 23 april een concert

Spannende elektronische live-acts in Luxor Live

SPANNENDE ELEKTRONISCHE LIVE-ACTS IN LUXOR LIVE Liefhebbers van elektronische live muziek kunnen komend seizoen hun heil zoeken bij Luxor Live.

Ruim 850 bezoekers tijdens grandioze Türkü Gecesi in Oldebeth

In partycentrum Oldebeth in Wehl worden niet alleen spectaculaire bruiloften gehouden. Afgelopen vrijdag was de bekende Turkse zanger Mustafa Özarslan (grup Çığ)

Geverifieerd door MonsterInsights