Daarom is Marcouch een burgemeester van alle Arnhemmers

by AMS97531A123 | 4 mei 2018 14:40

Ahmed Marcouch bewijst elke dag weer dat hij een burgemeester is van alle Arnhemmers. De Marokkaanse Nederlander laat zich overal  zien en gaat het gesprek ook steeds aan met Arnhemmers. Dat maakt hem dan ook bijzonder voor Arnhemse begrippen.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Burgemeester Ahmed Marcouch is echt overal

Je ziet Marcouch dan ook echt overal. Of het nu om Koningsdag gaat in een wijk of een boekpresentatie (Slag om Arnhem) in de Sint Eusebiuskerk. Hij is overal en laat zien dat hij betrokken is in zijn eigen stad. Een burgemeester tijdens het vrijdagmiddag tegenkomen is dan ook heel normaal geworden in Arnhem.



Burgemeester van alle Arnhemmers

Het is dan ook niet meer raar als je Ahmed Marcouch tegen komt in de moskee. Tot 2017 was dit ook ondenkbaar in Arnhem. Je kwam de burgemeester alleen tegen tijdens officiele gelegenheden of wanneer er iets aan de hand was. Marcouch is daarom anders dan anders en een burgemeester van alle Arnhemmers.

Veel bekenden tijdens vrijdaggebed

Behalve burgemeester Marcouch was de voorzitter van de Turkiyem moskee Galip Aydemir, advocaat Ismet Ozkara en Vitesse-speler Lassane Faye ook aanwezig tijdens het vrijdagmidaggebed in de grootste moskee van Arnhem; De Türkiyem moskee in Presikhaaf.

Vanwege de meivakantie was het dan ook veel drukker dan normaal.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/05/04/daarom-is-marcouch-een-burgemeester-van-alle-arnhemmers/