Evoworks uit Arnhem beste e-commerce bedrijf van Nederland

Evoworks uit Arnhem beste e-commerce bedrijf van Nederland

In de dertiende editie van Emerce100, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce, werd gepibliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Beste E-Commerce bedrijf van Arnhem

Evoworks uit Arnhem scoorde als beste in de categorie Digital Agencies E-Commerce en scoord zelfs beter dan concurrenten XSARUS, MediaCT en We Provide. Het management van Evoworks was trots op de titel en plaatste meteen een banner aan het balkon wat zichtbaar is vanaf het Velperplein in Arnhem.


Het imago-onderzoek is dit jaar uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata. Evoworks mag zich nu tot en met 2019 de beste van Nederland noemen.

De andere e-commerce winnaars zijn te vinden op de website van Emerce.

Uw reclame ook hier te zien?



Related Articles

Gemeente komt met gratis hulp bij vragen over geldzaken

Sinds vorige week kunnen Arnhemmers op vijf locaties langs voor vragen over geld- en regelzaken. Goed Geregeld wordt via Rijnstad

VVD komt met voorstel om parkeerplaatsen Gele Rijdersplein te behouden

Leendert Combee, fractievoorzitter van de VVD in Arnhem, wil alsnog een voorstel indienen om de opheffing van de parkeerplaatsen op

Aldi Presikhaaf verandert in een mega Turkse supermarkt

Lang zal het niet meer duren! Begin maart 2016 zal er een nieuwe Turkse supermarkt komen aan de honingkamp in

Geverifieerd door MonsterInsights