De Ronaldo van Elsweide heeft er al 13 gescoord

De Ronaldo van Elsweide heeft er al 13 gescoord

De Ronaldo van Elsweide heeft er dit seizoen alweer 13 inzitten. De aanvaller van vijfdeklasser Elsweide, Harun Köprülü, was afgelopen week weer belangrijk voor de Arnhemse club door vier keer te scoren tegen Basteom. Met zijn 13 doelpunten is hij dan ook een van de belangrijkste spelers van het eerste elftal van Elsweide. (Foto: HetGelderseVoetbal.nl)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

De Ronaldo van Elsweide 

‘Atleet’ Harun Köprülü heeft veel weg van ‘CR7’ die ook wekelijks schittert met Real Madrid. Hij heeft ook een goede conditie en is een van de beste spelers in Arnhem als we de spelers op de flanken vergelijken. Heel toevallig is dat natuurlijk allemaal niet. Net als Ronaldo doet Harun ook niets anders dan veel sporten en gezond leven.



Succesvolle jeugdcoach in Arnhem

De speler van het eerste elftal van voetbalclub Elsweide is al sinds 2014 jeugdcoach bij Elsweide en heeft al meerdere kampioenschappen op zijn naam staan. En sinds zijn MBO opleiding in 2009 heeft hij niets anders gedaan dan trainen en lesgeven aan studenten en leerlingen op verschillende scholen.

Tegenwoordig is Köprülü pedagogische begeleider Jeugd en Gehandicaptenzorg bij Impact in Elst en volgt hij zijn laatste jaar HBO opleiding Academie Lichamelijke Opleiding.

Uw reclame ook hier te zien?



Related Articles

Husniye bokst vanmiddag in halve finale tijdens EK

Arnhemmer Husniye Calisir gaat zeker een medaille behalen tijdens het EK jeugd boksen in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. De Arnhemmer

Cagri Dunar scoort weer voor Anadolu’90

Anadolu’90 verpulverde zondag zijn tegenstander met maar liefst 8-0.

Spannende sparringsessie tussen Tadlaoui en profbokser Alicia Holzken

De bekende Arnhemse bokser Nordin Tadlaoui mocht het onlangs tijdens een training opnemen tegen  profbokser Alicia Holzken (20). De 20-jarige

Geverifieerd door MonsterInsights