Is MASV-spits Gürbüz toch op tijd fit voor de Beker-finale?

Is MASV-spits Gürbüz toch op tijd fit voor de Beker-finale?

MASV-spits Esen Gürbüz heeft heel wat vraagtekens in de Arnhemse voetbalwereld opgeroepen. De Turkse vedette van de Arnhemse club MASV reageerde aan een verslaggever van HaberArnhem dat hij nog teveel last heeft van een rugblessure. Een langer verblijf bij MASV hangt ook van deze blessure af. (Foto: HetGeldersVoetbal.nl)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Een van de beste spitsen van Arnhem

Gürbüz is een van de beste spitsten die Arnhem ooit heeft gekend. De voetballer uit Presikhaaf staat bekend om zijn behendigheid en fraaie acties. Hij pakt ook bijna altijd een doelpunt mee, of is bepalend voor het elftal. Met FC Presikhaaf en AFC Arnhem pakt hij al verschillende prijzen.

Zijn rugblessure is dermate ernstig dat Gürbüz rust moest houden. Een periode van zeven dag  rust hielp hem dan ook waardoor hij zich veel beter voelde. Door zijn blessure kon hij ook amper 60 minuten voetballen.



Weer een belangrijke wedstrijd

Gürbüz kan woensdagavond weer een belangrijke titel op zijn naam schrijven als MASV de bekerfinale (District Oost) gaat spelen tegen DFS Opheusden. Of de Turkse spits meegaat doen is niet duidelijk. Esen heeft  naarmate hij ouder wordt logischerwijs meer tijd nodig om te herstellen.

Toekomst bij MASV? 

Wat hij volgend jaar gaat doen is ook niet bekend. De speler lijkt nog geen keuze gemaaakt te hebbben, mede door zijn blessure. De geruchten over een overstap naar Elsweide lijkt dus weer terug te keren.

De bekerfinale tegen DFS is op woensdag 8 mei in Malburgen om 19.00 of 20.00 uur (niet bekend)

Uw reclame ook hier te zien?


Tags assigned to this article:
Esen Gurbuzknvb bekerMASVnieuws arnhemvoetbal

Related Articles

Nederlands-Turkse Kader Çelik opent eigen advocatenkantoor

Kader Çelik heeft sinds begin februari haar eigen advocatenkantoor geopend in Nijmegen. De Nederlands Turkse Çelik spreekt ook vloeiend Turks. Ook

‘Met Tülay Erkan hebben bedrijven meer bereik dan met Touzani’

Wie kent hem niet, Soufiane Touzani, de Freestyle voetballer met meer dan 1,2 miljoen volgers op instagram. Touzani verdient bakken

Geverifieerd door MonsterInsights