Beste Turkse doelman van Gelderland is meer dan alleen een sporter

Beste Turkse doelman van Gelderland is meer dan alleen een sporter

Doelman Sinan Bağcı is meer dan alleen top doelman en topsporter. De bekende doelman uit Arnhem en de beste Turkse doelman van Gelderland is in het dagelijks leven als docent werkzaam. Velen waren hier niet van op de hoogte. (Foto: HetGelderseVoetbal.nl )

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Echte rekengenie

Sinan schijnt een echte rekengenie te zijn blijkt uit onderzoek van de redactie. De redactie heeft namelijk ontdekt waarom Sinan Bağcı als doelman zo goed is. Hij maakte altijd kennelijk snelle berekeningen als de bal op hem af kwam, waardoor hij meer kans maakt om de bal tegen te houden. Een andere verklaring hebben wij niet kunnen vinden.

Sinds november 2017 is de bekende doelman als docent werkzaam bij Lyceum Elst. Als docent geeft hij de HAVO en VWO leerlingen les over economie. Zijn LIO-stage (laatste) is hij aan het afronden bij Het Westeraam. Dit doet hij ook als docent Economie.


Maakte faam als doelman

Sinan Bağcı is meer dan alleen een ‘simpele doelman’, nadat hij als doelman in de regio veel faam maakte als waardevolle kracht van Futsalteam AFC GenerAlex en als velddoelman bij Babberich. Hij is een van de zoveelste voorbeelden van Turkse kinderen van eerste generatie gastarbeiders die buitengewoon succesvol zijn in de regio Arnhem.

Sinan is bezig met het afronden van zijn 2e graads lerarenopleiding economie aan de HAN in Arnhem. Tussen 2009 en 2012 studeerde hij af aan het Rijn Ijssel College in Arnhem. Voor al zijn fans: De knappe doelman is al verloofd.

Uw reclame ook hier te zien?

ReactiesRelated Articles

VIDEO Oorlog in Ede: ‘Onbekenden’ steken vier auto’s in de brand

Iets na twee uur middernacht kwam er een melding binnen bij de meldkamer met de mededeling dat er meerdere auto’s

Wie is de Ezel bekijk en beoordeel zelf

Deze jongeman is aan het dansen. Hij heeft de rug van de ezel uitgekozen als dansvloer bekijk het filmpje en

Waarschuwing politie: ‘Nog steeds veel mist in Arnhem’

De politie in Arnhem-Zuid kwam vanochtend met een melding dat er nog te veel mist is in bepaalde delen van