Baltovenaar Ilkhan start komend seizoen bij hoofdklasser DFS

Baltovenaar Ilkhan start komend seizoen bij hoofdklasser DFS

De 23-jarige baltovenaar, Fatih Ilkhan, uit Zevenaar vertrekt na een seizoen bij DZC’68. Hij verlaat na dit seizoen de zaterdageersteklasser DZC’68 Doetinchem en vertrekt naar hoofdklasser DFS.



DFS Opheusden
Na een opmerkelijk vertrek vorig seizoen bij OBW is Ilkhan gestart in Doetinchem. De club waar hij dit seizoen 8 keer trefzeker voor was gaat hij nu verlaten voor de hoofdklasser DFS Opheusden waar hij gaat samenwerken met Doetinchemse trainer Scott Calderwood.

Baltovenaar
De baltovenaar is niet alleen voetballend actief op de velden. We kennen hem niet alleen van de velden in Zevenaar/Doetinchem en omgeving. Hij is ook onderdeel van het team Pelota als Freestyle voetballer en techniektrainer. Ook was hij twee jaar terug te zien op de wereldbekende “Got Talent” in Turkije genaamd ‘Yetenek Sizsiniz’ waar hij de nodige kunstjes heeft laten zien. Hij presteert niet alleen met sport maar ook met zijn studie aan de Hoge school van Arnhem en Nijmegen.

Hieronder een impressie van de tovenaar buiten de wedstrijden en veldtrainingen;





Related Articles

Elsweide wint Turkse ‘oefenderby’ makkelijk ondanks veel afwezigen

Het eerste elftal van Elsweide speelde zondagmiddag een oefenwedstrijd tegen het tweede elftal van stadsgenoot AZ 2000. (Foto: Mustafa en

Twee belangrijke jeugdspelers tekenen profcontract bij Vitesse

Jovi Munter en Boyd Lucassen hebben maandagochtend hun handtekening gezet onder een contract. In het nieuwe seizoen zullen beide spelers

Elsweide Onder 13 scoort 13 keer tegen EDS

Elsweide Onder 13 dendert door in de derde klasse. De ploeg van succescoach Harun Koprulu had zaterdag ook geen moeite

Geverifieerd door MonsterInsights