Bekendste crimineel van Arnhem met heel veel geweld opgepakt

Bekendste crimineel van Arnhem met heel veel geweld opgepakt

De bekendste crimineel van Arnhem is net een paar minuten geleden opgepakt in een drukke winkelstraat in de stad. Verschillende bronnen maken hier melding van…. HaberArnhem komt als eerste met nieuws over deze arrestatie. Lees snel verder. (foto: PixaBay)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Bekende Arnhemse crimineel opgepakt

In het kader van een test zijn we op verzoek van een student journalistiek dit gaan publiceren. Geen paniek, er is niemand opgepakt. U kunt gewoon allemaal doorgaan met uw activiteiten, hobby’s of werkzaamheden. We wilden alleen even weten wat voor effect zo een artikel heeft wanneer iedereen het ziet en direct leest. Op basis van de reacties kunnen we heel veel meten. Vandaar dat de redactie van HaberArnhem ook rond 23.00 uur op een maandagavond met zo een artikel komt.


Lokale nieuwswebsite met enorme bereik

Nu je er toch bent: HaberArnhem is een lokale nieuwswebsite met duizenden bezoekers. De website heeft jaarlijks tussen de 350.000 en 650.000 pageviews (paginaweergaven). Zo vaak worden artikelen getoond aan bezoekers. De nieuwswebsite HaberArnhem (haber staat voor nieuws) heeft dus veel meer bezoekers dan bijvoorbeeld het Gelredome of allerlei andere evenementen aan de stad.  De Gelderlander en RTV Arnhem ‘stelen’ zelfs nieuws alsof ze het zelf hebben verzonnen. Meer info, stuur even een mail naar info @ haberarnhem.nl

Uw reclame ook hier te zien?

ReactiesRelated Articles

Eerste bezoek ooit van Turkse Consul-Generaal aan moskee in Klarendal

De Turkse consul-generaal Zafer Ates uit Deventer was vrijdagmiddag op bezoek bij de AyaSofya moskee in de Arnhemse wijk Klarendal.

Donderdag 60% tot 80% korting tijdens laatste uitverkoop V&D Arnhem

Donderdag kunnen Arnhemmers warenhuis V&D nog eenmaal bezoeken voor het kopen van spullen met enorme kortingen. De boedelverkoop is in

Melding of klacht openbare ruimte in Arnhem

Ligt er een tegel scheef? Is er een boom omgewaaid? Ligt er vuil op straat? Is de straatverlichting defect? Kortom,