Bekendste crimineel van Arnhem met heel veel geweld opgepakt

Bekendste crimineel van Arnhem met heel veel geweld opgepakt

De bekendste crimineel van Arnhem is net een paar minuten geleden opgepakt in een drukke winkelstraat in de stad. Verschillende bronnen maken hier melding van…. HaberArnhem komt als eerste met nieuws over deze arrestatie. Lees snel verder. (foto: PixaBay)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Bekende Arnhemse crimineel opgepakt

In het kader van een test zijn we op verzoek van een student journalistiek dit gaan publiceren. Geen paniek, er is niemand opgepakt. U kunt gewoon allemaal doorgaan met uw activiteiten, hobby’s of werkzaamheden. We wilden alleen even weten wat voor effect zo een artikel heeft wanneer iedereen het ziet en direct leest. Op basis van de reacties kunnen we heel veel meten. Vandaar dat de redactie van HaberArnhem ook rond 23.00 uur op een maandagavond met zo een artikel komt.


Lokale nieuwswebsite met enorme bereik

Nu je er toch bent: HaberArnhem is een lokale nieuwswebsite met duizenden bezoekers. De website heeft jaarlijks tussen de 350.000 en 650.000 pageviews (paginaweergaven). Zo vaak worden artikelen getoond aan bezoekers. De nieuwswebsite HaberArnhem (haber staat voor nieuws) heeft dus veel meer bezoekers dan bijvoorbeeld het Gelredome of allerlei andere evenementen aan de stad.  De Gelderlander en RTV Arnhem ‘stelen’ zelfs nieuws alsof ze het zelf hebben verzonnen. Meer info, stuur even een mail naar info @ haberarnhem.nl

Uw reclame ook hier te zien?

ReactiesRelated Articles

Arnhemmer succesvol met eigen bedrijf in Turkije

Arnhemmer Omer Arguden is alweer een tijdje in Turkije. Hij studeerde aan de Hogeschool van Arnhem Nijmegen en was daarna

Indrukwekkende uitvaart van vader Mehmet Sahan

In het Gelderse Dieren is maandagmiddag afscheid genomen van Mehmet Sahan, vader van PvdA-gemeenteraadslid Mehmet Sahan. De vader van Mehmet

Wethouder Van Dellen trots op uitzonderlijke prestatie Husniye (17)

De prestaties van de Arnhemse bokser Husniye Calisir heeft ook in Arnhem de nodige aandacht gekregen. Husniye werd derde tijdens