Bekendste crimineel van Arnhem met heel veel geweld opgepakt

Bekendste crimineel van Arnhem met heel veel geweld opgepakt

De bekendste crimineel van Arnhem is net een paar minuten geleden opgepakt in een drukke winkelstraat in de stad. Verschillende bronnen maken hier melding van…. HaberArnhem komt als eerste met nieuws over deze arrestatie. Lees snel verder. (foto: PixaBay)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Bekende Arnhemse crimineel opgepakt

In het kader van een test zijn we op verzoek van een student journalistiek dit gaan publiceren. Geen paniek, er is niemand opgepakt. U kunt gewoon allemaal doorgaan met uw activiteiten, hobby’s of werkzaamheden. We wilden alleen even weten wat voor effect zo een artikel heeft wanneer iedereen het ziet en direct leest. Op basis van de reacties kunnen we heel veel meten. Vandaar dat de redactie van HaberArnhem ook rond 23.00 uur op een maandagavond met zo een artikel komt.


Lokale nieuwswebsite met enorme bereik

Nu je er toch bent: HaberArnhem is een lokale nieuwswebsite met duizenden bezoekers. De website heeft jaarlijks tussen de 350.000 en 650.000 pageviews (paginaweergaven). Zo vaak worden artikelen getoond aan bezoekers. De nieuwswebsite HaberArnhem (haber staat voor nieuws) heeft dus veel meer bezoekers dan bijvoorbeeld het Gelredome of allerlei andere evenementen aan de stad.  De Gelderlander en RTV Arnhem ‘stelen’ zelfs nieuws alsof ze het zelf hebben verzonnen. Meer info, stuur even een mail naar info @ haberarnhem.nl

Uw reclame ook hier te zien?

ReactiesRelated Articles

Bekende Arnhemse sportvrouw begint Rosuz.nl

De bekende Arnhemse sportvrouw, Suzanne Dieker, is onlangs haar eigen bedrijf begonnen. Rosuz biedt luxueuze Flowerboxen met longlife rozen in

Na V&D gaat ook Topshelf weer dicht in binnenstad Arnhem

Sport- en Modeketen Topshelf redt het ook niet in het grote pand in het centrum van Arnhem, waar eerst een

Bekende Arnhemmer begint online store voor rally producten

Arnhemmer Bas Woudt, ex-gemeenteraadslid voor de Stadspartij en de PvdA in Arnhem, is samen met drie anderen een online rally