VIDEO Man op slinkse wijze bestolen bij Rabo Bank in Arnhem

VIDEO Man op slinkse wijze bestolen bij Rabo Bank in Arnhem

Op vrijdagochtend op 8 mei rond half elf in de ochtend komt een man naar het filiaal van de Rabo bank in het centrum van Arnhem. Aan de vestiging bij de Willemsplein in Arnhem wil de man geld gaan storten op zijn eigen rekening.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Twee mannen volgen geldstorter naar binnen

Op beelden is te zien dat later ook twee mannen verschijnen nadat de ‘geldstorter’ al binnen is. In de bank slaagden ze er met een truc in, om de man te bestelen. Omdat er verder ook geen beveiliger is kun je natuurlijk wachten op dit soort resultaten. Zelfs bij de Albert Heijn hebben ze tegenwoordig een beveiliger rondlopen. Volgens de politie gingen de daders alsvolgt te werk: ‘Op een hele slinkse wijze. Het slachtoffer stond bij de stortingsapparaat. Toen hij het geld in de apparaat wilde stoppen, werd hij afgeleidt door iemand die een krant voor het storingsluikje hield. Vervolgens ging er een andere man met het geld er van door.’

Uw reclame ook hier te zien?

Worsteling tussen daders en slachtoffer

Daarna was er zelfs een kleine worsteling tussen het slachtoffer en de daders. Het slachtoffer werd daarbij in zijn duim gebeten en viel van de trap af. Het slachtoffer wist zelf niet meer wat er gaande was nadat hij van de trap was gevallen. Een bankmedewerkster ging nog achter de daders aan, maar zag ze snel weglopen.

De mannen van ergens in de 20 worden gezocht. Mogelijk zijn de daders getipt van te voren, waardoor ze wisten dat het slachtoffer geld zou komen storten. Om hoeveel het gaat is niet bekend gemaakt door de politie. Mocht je ze herkennen of wonen ze bij jou in de straat, geef het dan direct door aan de politie.


ReactiesRelated Articles

Axon Accountancy trouwe supporter van Arnhemse voetballers

Axon Accountancy uit Arnhem is niet weg te denken uit het voetbal in Arnhem. Het bedrijf van Sezgin Avci doet

Koningsdag 2017 in Arnhem wordt weer prachtig

Koningsdag en -nacht wordt in Arnhem weer groots gevierd. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Op grote en kleine

Braderie Presikhaaf: Dürüm Adana twee dagen lang voor maar €3,50

De braderie (Kermes) in de Arnhemse wijk Presikhaaf trekt veel publiek aan sinds dat het vrijdag is begonnen. Zaterdag en