‘Imparator’ Boga weer kampioen met Elsweide O11

‘Imparator’ Boga weer kampioen met Elsweide O11

Imparator Boga, vooral bekend als Mehmet Boga, is weer kampioen geworden met het elftal van Elsweide O11. Met de overwinning op naaste concurrent DTS (3-5), werd het kampioenschap woensdag al officieus binnengehaald.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Niet meer in te halen door de concurrentie

Het elftal van Boga is na negen wedstrijden bijna niet meer in te halen door de concurrentie. DTS JO11-6 maakte het nog spannend door vandaag wel drie keer te scoren tegen Elsweide. Maar de vijf doelpunten van Elsweide tegenhouden lukte ook niet voor de thuisploeg waardoor het kampioenschap voor Elsweide ‘weer binnen was’.


Ook kampioen in de vierde klasse

Boga is nu na negen wedstrijden al kampioen met 27 punten. Naaste concurrent DTS heeft 22 punten. Met nog maar twee wedstrijden te gaan is de kans zeer klein dat het elftal van Boga nog wordt ingehaald. Het elftal van van Boga is dus bijna kampioen in de vierde klasse van het jeugdvoetbal. In de vijfde klasse was het niet anders voor de kleine mannen van Elsweide. Of Boga in het nieuwe seizoen veel hoger gaat spelen met zijn elftal is niet bekend gemaakt.

Enorme PR-machine voor Elsweide O11

Het elftal van Elsweide O11 is ook een van de weinige elftallen in Nederland met een enorme PR-machine. Zo heeft het elftal maar liefst vier grote sponsors die op wedstrijdkleding zichtbaar zijn. Net als voetbalclubs in Frankrijk zit het shirtje van de kleine voetballers vol met sponsors die het succes delen van Elsweide O11.

Uw reclame ook hier te zien?



Related Articles

Turkse International tekent bij Italiaanse grootmacht Inter Milan

De Turkse International wordt weggekaapt bij de Turkse club en tekent bij Inter Milan.

Vitesse talent Bilal Bayazit staat op stand-by lijst van Oranje O18

Vitesse doelman Bilal Bayazit (Amsterdam, 08-04-1999) kan op korte termijn alsnog opgeroepen worden voor Oranje O18.

NEC-speler Breinburg ‘viert’ contractverlenging met Turkse thee

Gregor Breinburg blijft langer voetballen bij de Nijmegenaren. De basisspeler van NEC kreeg een contractverlenging bij NEC. Zijn huidige contract

Geverifieerd door MonsterInsights