Rick Hartemink restauranteigenaar en chef-kok Bij Luthers

Rick Hartemink restauranteigenaar en chef-kok Bij Luthers

Rick Hartemink is de nieuwe eigenaar van restaurant Bij Luthers. De 25-jarige Arnhemmer gaat daarnaast ook, samen met Martijn Fiten, aan de slag als chef-kok in het restaurant in het centrum van Arnhem. Arno van den Borden, de vorige eigenaar van Bij Luthers, maakt de overstap naar steakhouse Amadeus in Ede.

Uw reclame ook hier te zien?

Bekende chef-kok uit Arnhem

Rick Hartemink was eerder als chef-kok werkzaam bij HANS Eten en Drinken. Het is voor Hartemink de eerste keer dat hij ook restauranteigenaar is. Hartemink: “Mijn passie voor koken en voor de stad Arnhem komen met deze stap samen. De keuken blijft voor mij als chef-kok mijn plekje, maar ik wil ook als gastheer regelmatig als gezicht van het restaurant in gesprek gaan met mijn gasten. Het concept van Bij Luthers blijft hetzelfde, net zoals de menukaart die elke twee maanden wisselt en wordt aangepast met seizoensgerechten.”


Bij Luthers is gevestigd aan de Luthersestraat 7, vlakbij de Korenmarkt.

Over Bij Luthers

Bij Luthers is een gezellig en knus restaurant met een internationale keuken waar je in een ongedwongen sfeer kunt genieten van kleinere gerechten van hoogstaande kwaliteit voor een betaalbare prijs. We gebruiken alleen de beste -verse- ingrediënten. Zo maken wij onze eigen frites en mayonaise en gebruiken we vlees van biologische oorsprong.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

38-jarige man uit Almelo aangehouden voor beroving 30-jarige vrouw

De 38-jarige man uit Almelo is aangehouden voor een beroving. Reacties

Arnhem steekt handen uit mouwen tijdens Nationale Boomfeestdag

Op woensdag 22 maart worden er in Arnhem weer honderden bomen geplant tijdens de Nationale Boomfeestdag. Wethouder Ine van Burgsteden

VIDEO Mr. Bean als Pokemon Go speler

Mr. Bean als Pokémon Go speler door het leven. Reacties