Rick Hartemink restauranteigenaar en chef-kok Bij Luthers

Rick Hartemink restauranteigenaar en chef-kok Bij Luthers

Rick Hartemink is de nieuwe eigenaar van restaurant Bij Luthers. De 25-jarige Arnhemmer gaat daarnaast ook, samen met Martijn Fiten, aan de slag als chef-kok in het restaurant in het centrum van Arnhem. Arno van den Borden, de vorige eigenaar van Bij Luthers, maakt de overstap naar steakhouse Amadeus in Ede.

Uw reclame ook hier te zien?

Bekende chef-kok uit Arnhem

Rick Hartemink was eerder als chef-kok werkzaam bij HANS Eten en Drinken. Het is voor Hartemink de eerste keer dat hij ook restauranteigenaar is. Hartemink: “Mijn passie voor koken en voor de stad Arnhem komen met deze stap samen. De keuken blijft voor mij als chef-kok mijn plekje, maar ik wil ook als gastheer regelmatig als gezicht van het restaurant in gesprek gaan met mijn gasten. Het concept van Bij Luthers blijft hetzelfde, net zoals de menukaart die elke twee maanden wisselt en wordt aangepast met seizoensgerechten.”


Bij Luthers is gevestigd aan de Luthersestraat 7, vlakbij de Korenmarkt.

Over Bij Luthers

Bij Luthers is een gezellig en knus restaurant met een internationale keuken waar je in een ongedwongen sfeer kunt genieten van kleinere gerechten van hoogstaande kwaliteit voor een betaalbare prijs. We gebruiken alleen de beste -verse- ingrediënten. Zo maken wij onze eigen frites en mayonaise en gebruiken we vlees van biologische oorsprong.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft een nieuwe voorzitter

De Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft zondagmiddag  tijdens een algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Atilla Tasdemir is gekozen als nieuwe

Examenstress zorgt voor matpartij tussen twee scholen

De examens zijn in volle toeren aan de gang. Ook kun je merken stress gigantisch toeneemt rond deze drukke periode.

Weer drie nieuwe partijen naar Industriepark Kleefse Waard

De afgelopen weken hebben drie bedrijven een contract getekend bij het innovatieve bedrijventerrein Industriepark Kleefse Waard (IPKW): advies- en ingenieursbureau