Rick Hartemink restauranteigenaar en chef-kok Bij Luthers

Rick Hartemink restauranteigenaar en chef-kok Bij Luthers

Rick Hartemink is de nieuwe eigenaar van restaurant Bij Luthers. De 25-jarige Arnhemmer gaat daarnaast ook, samen met Martijn Fiten, aan de slag als chef-kok in het restaurant in het centrum van Arnhem. Arno van den Borden, de vorige eigenaar van Bij Luthers, maakt de overstap naar steakhouse Amadeus in Ede.

Uw reclame ook hier te zien?

Bekende chef-kok uit Arnhem

Rick Hartemink was eerder als chef-kok werkzaam bij HANS Eten en Drinken. Het is voor Hartemink de eerste keer dat hij ook restauranteigenaar is. Hartemink: “Mijn passie voor koken en voor de stad Arnhem komen met deze stap samen. De keuken blijft voor mij als chef-kok mijn plekje, maar ik wil ook als gastheer regelmatig als gezicht van het restaurant in gesprek gaan met mijn gasten. Het concept van Bij Luthers blijft hetzelfde, net zoals de menukaart die elke twee maanden wisselt en wordt aangepast met seizoensgerechten.”


Bij Luthers is gevestigd aan de Luthersestraat 7, vlakbij de Korenmarkt.

Over Bij Luthers

Bij Luthers is een gezellig en knus restaurant met een internationale keuken waar je in een ongedwongen sfeer kunt genieten van kleinere gerechten van hoogstaande kwaliteit voor een betaalbare prijs. We gebruiken alleen de beste -verse- ingrediënten. Zo maken wij onze eigen frites en mayonaise en gebruiken we vlees van biologische oorsprong.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

KDA: Parkeerterrein provinciehuis blijft sfeervol tot bekerfinale Vitesse

Heel Arnhem is woensdagavond al begonnen met het vieren van Koningsdag. De verschillende festivals in de stad zijn al begonnen

“Omtzigt en Wilders slaan handen in een om Erdogan zwart te maken”

Het CDA heeft onder leiding van Kamerlid Pieter Omtzigt, in het geheim gesproken met een Turkse delegatie ´Erdogan-haters´ inzake een

Arnhemmer aangehouden voor straatroof op Sonsbeeksingel

Op woensdag 20 juli was er rond 19:30 uur een straatroof op de Sonsbeeksingel in Arnhem. Reacties