X-Hale Lounge in Arnhem is meer dan alleen een shishatent

X-Hale Lounge in Arnhem is meer dan alleen een shishatent

X-Hale Lounge in de Arnhemse wijk Presikhaaf is meer dan alleen een ‘shishatent’ waar alleen bezoekers op af komen die niks te doen hebben. Integendeel zelfs, X-Hale in Arnhem, is een bijzondere locatie waar veel jongeren op af komen met verschillende achtergronden. In tegenstelling tot andere cafe’s in de binnenstad van Arnhem maakt het aan de Middachtensingel niet uit of je van oorsprong uit het Midden-Oosten, Frankrijk, Noord-Afrika of gewoon uit Nederland komt. De Turkse gastvrijheid bij X-Hale Lounge kent namelijk geen grenzen.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Iedereen moet zich namelijk thuis voelen bij X-Hale

Het management van de bekende shisha lounge is dagelijks bezig met PR en marketing activiteiten om X-Hale positief naar buiten te brengen. Want dankzij berichtgeving in landelijke media worden tegenwoordig alle shisha lounges over een kam geschoren, terwijl de zelfde journalisten nooit zo schrijven over hun eigen stamkroegen waar ze zelf wekelijks langs gaan. De directieleden van X-Hale zijn bijvoorbeeld dagelijks aanwezig om te kijken of alle ‘social’ huisregels worden nageleefd door de bezoekers. Iedereen moet zich namelijk thuis voelen zonder dat men last heeft van elkaar.

Bezoekers met verschillende achtergronden

Het unieke aan X-Hale lounge is dan ook dat je er bezoekers tegenkomt met verschillende achtergronden. Zo is het heel normaal om een student HBO of een Arnhemse advocaat te zien bij X-Hale die aan het genieten is van zeer comfortabele loungemogelijkheden. X-hale Lounge is dan ook een echte afspiegeling van de Arnhemse samenleving, in tegenstelling tot het College van Burgemeester en Wethouders in Arnhem.


Je moet eens een keer voor de gein langs gaan bij X-Hale als je er nooit bent geweest. Bezoekers genieten van hun popcorn, mint-thee of shisha. Sommige bezoekers gaan zelfs alleen naar X-Hale om te ‘reloaden’, na een drukke dag vol inspanningen op school of op het werk. Het kan gewoon allemaal bij X-Hale omdat de speciale loungebanken ontworpen zijn voor bezoekers die willen genieten, zonder dat ze lastig worden gevallen door de buren, ouders of partners.

Het artikel is niet gesponsord door X-Hale of anderen die een zak met popcorn hebben aangeboden. Met dit artikel proberen wij als vrijetijdsredactie van Haber Arnhem een signaal te uiten richting iedereen die dromen over vooroordelen, waar ze alleen zelf in geloven omdat ze alleen De Telegraaf of De Gelderlander lezen.

Uw reclame ook hier te zien?



Related Articles

Minder snel naar Turkije of Marokko voor een begrafenis

Goed nieuws voor moslims in Arnhem en omgeving. Het college van burgemeester en wethouders in Arnhem stemde in met de

Weinig keuze voor woningzoekers in Arnhem

Strijbosch Thunnissen Research: Prijzen stabiliseren in Arnhemse woningmarkt Al drie kwartalen op rij blijven de woningprijzen in Arnhem nagenoeg stabiel.

Beelden Arnhemse burenruzie al honderdduizend keer bekeken

Een burenruzie in de Arnhemse wijk Malburgen is sinds Eerste Kerstdag bekend geworden in heel Nederland. De website GeenStijl besteedde

Geverifieerd door MonsterInsights