Ex-Vitesse speler gespot bij bekende Kapsalon

Ex-Vitesse speler gespot bij bekende Kapsalon

De bekende ex-voetballer van Vitesse is zatermiddag gespot bij de bekende Turkse kapsalon Koksal. 

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Van Vitesse naar Elsweide 

Nog geen zes jaar geleden was de aanvoerder van het kampioensteam van Vitesse A1 een van de talenten uit Arnhem. Hij speelde zelfs bij Oranje O15 en iedereen verwachtte dat hij net als zijn teamgenoten Propper en Van Ginkel ook zou spelen bij een van de grote clubs. Bij Oranje speelde Sercan nog met Maher en Labyad. Maar Sercan koos voor zijn zware opleiding als tandarts waardoor hij dit niet meer kon combineren met het beloftenteam van Vitesse.


Bekende barber als vaste kapper 

Sercan speelt tegenwoordig bij Elsweide en wordt geknipt door zijn teamgenoot en bekende barber Huseyin Akdeniz. Alhoewel Akdeniz de laatste maanden geen bal heeft aangeraakt. Sinds Akdeniz steeds beter en beter is gaan knippen is hij niet meer zomaar in te plannen. Akdeniz heeft een wachtlijst en heeft vaak bekende voetballers en Arnhemmers als klanten.

Belangrijk voor Elsweide

Sercan Raayen speelt tegenwoordig bij Elsweide en is een van de belangrijkste spelers bij de club. Doordeweeks is hij druk met zijn tandartsenpraktijk en pas in het weekend schijnt hij tijd te hebben om Kapsalon Koksal te bezoeken.

Uw reclame ook hier te zien?



Related Articles

Undercover agenten gaan bekeuringen uitschrijven op winkelcentrum Drieslag

De politie in Arnhem-Zuid kondigde onlangs via social media aan dat het met een handhavingsactie gaat komen op winkelcentrum Drieslag.

D66 waarschuwt voor groei aantal mensen dat zich afkeert van overheid 

Onlangs was in verschillende media aandacht voor de opkomst van een beweging van mensen die zichzelf ‘autonoom’ of ‘soeverein’ noemen. Volgelingen menen

Sanne zet Ali B voor lul tijdens Voice of Holland

De bekende rapper Ali B wordt tijdens de show Voice of Holland goed aangepakt door Sanne Hans. Gelukkig kan de

Geverifieerd door MonsterInsights