Succesketen De Gastronoom maakt nieuwe locatie in Arnhem bekend

by AMS97531A123 | 4 juni 2018 19:20

Een van de bekendste cafetaria’s in heel Gelderland maakte onlangs bekend dat er alweer een nieuwe locatie komt voor De Gastronoom.

Uw reclame ook hier te zien?

Succesvolle formule van de Gastronoom

De succesvolle formule van De Gastronoom komt met een nieuwe vestiging in Arnhem. Directeur Ali Deniz van De Gastronoom bevestigde dit aan de redactie van Haber Arnhem. De Gastronoom is niet meer weg te denken uit Arnhem en Velp. De succesvolle franchise is ook een concurrent voor onder andere de McDonald’s in Arnhem en omgeving. De locaties van De Gastronoom zijn soms zelfs veel drukker dan een McDonald’s vestiging.

De Gastronoom is tegenwoordig een begrip geworden in Arnhem en omgeving. Zo is het heel normaal om Ilse de Lange of DENK-voorzitter Selcuk Ozturk te zien in Presikhaaf. Ook bekende Arnhemse voetballers worden regelmatig gespot bij De Gastronoom.

Geen GastroChico in centrum

De nieuwste vestiging van de Gastronoom komt niet in het centrum van Arnhem. Geruchten over een GastroChico kregen geen bevestiging van het management van De Gastronoom. Het voormalige kantoor van de ABN Amro in Kronenburg zal binnenkort een facelift krijgen en veranderen in een nieuwe vestiging van de Gastronoom.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Winkelcentrum Kronenburg

Eindelijk kunnen inwoners van Arnhem-Zuid in Zuid blijven om huisgemaakte friet te eten of een heerlijke Adana schotel. Net zoals bij de vestiging aan de Middachtensingel is het straks ook mogelijk om houtskoolgrill gerechten te bestellen bij winkelcentrum Kronenburg.

Ondernemer Ali Deniz investeert juist wel in Arnhem-Zuid omdat daar meer groeimogelijkheden zijn. Ondanks dat bijna de helft van de Arnhemmers in Arnhem-Zuid wonen zijn er amper culinaire eetgelegenheden. Elite Plaza aan de Akkerwindestraat is wel weer een uitzondering.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/06/04/succesketen-de-gastronoom-maakt-nieuwe-locatie-in-arnhem-bekend/