Bekende Arnhemse voetbalnamen beginnen nieuwe Futsalteam

Bekende Arnhemse voetbalnamen beginnen nieuwe Futsalteam

Bekende Arnhemse voetbalnamen zijn een eigen futsalclub begonnen (zaalvoetbalteam) in Arnhem. Het elftal van voorzitter Ali Deniz kan direct meedoen aan competitievoetbal van de KNVB. Futsalteam ‘De Gastronoom ‘ heeft al toestemming gekregen van de KNVB om te starten in de eerste klasse. Dit bevestigde voorzitter en voetballer Ali Deniz ook aan de redactie van Haber Arnhem. De andere bestuursleden zijn Yasin Köylü en Hasan Deniz. De officiele papieren zijn ook vrij snel geregeld dankzij advies en inbreng van kandidaat-notaris Emre Teker. 

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Commercieel futsalteam in Arnhem

De Gastronoom heeft al een namenlijst ingediend bij de KNVB om mee te doen aan de competitie. Omdat veel spelers al op hoog niveau hebben gevoetbald mag het eerste elftal van de Gastronoom direct starten in de Eerste Klasse. Net als bij het schaatsen krijgt Arnhem een commercieel team dat zich alleen gaat richten op het zaalvoetbal.

Sporthal Valkenhuizen thuisbasis voor De Gastronoom

De wedstrijden van De Gastronoom zullen gespeeld worden in sporthal Valkenhuizen. Vrijdagmiddag werd bestuurslid Yasin Koylu al gespot met de ‘Zidane van Arnhem’ Levent Akat. Volgens bronnen dichtbij de Gastronoom werden de laatste puntjes op de i gezet. Verschillende bedrijven uit Arnhem hebben inmiddels ook al toegezegd om futsalteam ‘De Gastronoom’ te steunen. Hoeveel budget De Gastronoom heeft in het eerste jaar is niet bekend gemaakt. Wel is bekend dat de club alles serieus oppakt en meer is dan alleen een paar jongens die samen gaan voetballen.

Uw banner ook hier zichtbaar?

Grote en bekende Arnhemse voetbalnamen

De namen van de spelers die al aangemeld zijn bij de KNVB zijn alsvolgt: Doelman Inanc Guclu, Ali Deniz, Yasin Köylü, Levent Akat, Samir Yazılıtaş, Mohammed Karaman, Rafet Simsek, Tahsin Ipekçi, Fatih Dağ, Cihan Sakallı en Şükrü Uzun. Veel van deze namen hebben op hoog niveau gespeeld bij clubs zoals SC Rheden, AFC Arnhem, AFC Generalex of FC Presikhaaf. Verwacht wordt dan ook dat het elftal met deze namen en veel sponsors meteen zal strijden om het kampioenschap.

Geen comeback voor Sinan Bagci

De bekende doelman Sinan Bagci heeft volgens insiders geweigerd om mee te doen met De Gastronoom. De bekende doelman had geen zin in een nieuwe carriere als doelman bij een futsalelftal.

Uw reclame ook hier te zien?

ReactiesRelated Articles

Dierense Fatih Terim loopt tijdens Dierense derby over tegenstander heen

Afgelopen zondag stond er een oefenwedstrijd Dierensche Boys 3 – Dierensche Boys 5 op het programma. Reacties

Routenier Baris Dagasan helpt Elsweide aan tweede overwinning

Het begint te draaien bij voetbalclub Elsweide. Trainer Rasid Gunes heeft zijn tweede overwinning te pakken. Uit tegen RVW werd

Turkse vrouw prankt voetbalfreak en sloopt hele huis

Deze Turkse fan is helemaal klaar voor de wedstrijd van Turkije. Maar is nogal agressief tijdens de wedstrijd. Reacties