Spelers Elsweide en vertegenwoordiger Firat bakkerij gespot bij Rijn Lounge

Spelers Elsweide en vertegenwoordiger Firat bakkerij gespot bij Rijn Lounge

Rijna Lounge was afgelopen vrijdag weer goed druk. De shishalounge aan de Rijnkade van Arnhem had geen vrije zitplaatsen meer omdat bezoekers massaal na het verbreken van het vasten (iftarmaaltijd) langskwamen. Tussen zonsopgang en zonsondergang mag er natuurlijk ook geen shisha gerookt worden voor diegenen die vasten. 


Hoog bezoek bij Rijna Lounge

Een tafel bij Rijna Lounge had wel hoog bezoek. Een delegatie van het tweede elftal Elsweide werd daar samen met Volkan Kardesseven (Firat Bakkerij) gespot. Spits Feridun Karaman was die bewuste avond onder andere in gesprek met Volkan Kardesseven en een vertegenwoordiger van restaurant La Padella. Of Firat Bakkerij bezig is met een sponsoring van Elsweide is niet helemaal duidelijk. 

Uw reclame ook hier te zien?

Sponsoring Firat Bakkerij in Arnhem?

Een oplettende bezoeker stuurde ons deze foto van de ‘meeting’ tussen deze heren. Of Elsweide-spits Feridun Karaman dus bezig is met sponsoring van het nieuwe seizoen is niet duidelijk. De kans is wel groot dat de bekende bakkersgroothandel iets gaat doen in Arnhem om haar naamsbekendheid te vergroten. 

Rijna Lounge behoort sinds kort ook weer tot een van de meest trendy lounge cafe’s van Gelderland. Hierdoor is de loungecafe in trek bij bezoekers uit de regio Arnhem.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Haber Arnhem reageert op recente berichten en onterechte beschuldigingen

Graag willen wij u als nieuwsblog informeren over recente ontwikkelingen en reageren op beschuldigingen van de heer Gerrie Elfrink. Een

Veel klachten over Arnhemmer na ‘drifting’ met BMW op klaarlichte dag

Een onbekende Arnhemmer heeft voor veel klachten gezorgd nadat hij met zijn monster BMW aan het driften (slippen met de

Bouw stationshal Arnhem valt met 1,35 miljoen euro goedkoper uit

De bouw van de Openbaar Vervoerterminal in Arnhem is afgesloten met een positief resultaat van 3 miljoen euro, zo blijkt

Geverifieerd door MonsterInsights