BEELDEN Minder slimme bende overvalt Arnhemmer in eigen woning

by AMS97531A123 | 14 juni 2018 01:02

Twee weken geleden werd een 62-jarige man in zijn eigen woning overvallen door een ‘vijftal’. De man verwachtte een pakketje van een pakketdienst waarop hij zijn deur aan de Bakkerstraat niets vermoedend opende. De bendeleden van de ‘domste bende van Nederland’ renden naar binnen met de hoop een buit binnen te halen. Helaas ging alles anders dan gepland.

Uw reclame ook hier te zien?

‘Makkie’ voor politie om bendeleden te herkennen

Het verliep allemaal anders voor deze vijf gasten die allemaal voor 100% te herkennen zijn vanwege hun onbedekte gezichten. Omdat de ‘bendeleden’ ook gezamenlijk wegrennen en ook overal gezamenlijk lopen was het een makkie voor de politie om de gasten te volgen. De bendeleden zijn dan ook bijna allemaal zo goed als herkenbaar. Dat het nog steeds niet is opgelost is ook logisch. De ‘investigators’ bij de politie komen amper op plekken waar deze jongens ook komen, waardoor ze niet direct te herkennen zijn. (Natuurlijk wordt de redactie van HaberArnhem ook gevolgd door cyberagenten die dit lezen)

62 jarige Arnhemmer werd bedreigd

De 62-jarige Arnhemmer werd dus in zijn eigen woning bedreigd door deze gasten en ook geslagen volgens verschillende berichten. Omdat de man even later begon te schreeuwen raakten de ‘ervaren’ bendeleden in paniek en renden ze weg. Een bovenbuur maakte de eerste beelden, waarna de gasten ook in heel Arnhem zijn gefilmd. De beelden zijn hieronder dan ook te zien.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Help de popo’s om deze gasten te vinden

Mocht je deze gasten herkennen van een Arnhemse coffeeshop of uit Rotterdam, Denhaag of andere steden van Nederland neem, dan direct contact op met de politie. Kunt u de politie helpen de overval op te lossen? Belt u dan 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.






Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/06/14/beelden-minder-slimme-bende-overvalt-arnhemmer-in-eigen-woning/