‘Verwarde’ man steelt Goede Doelen pot weg bij Chico’s Place

‘Verwarde’ man steelt Goede Doelen pot weg bij Chico’s Place

Een ‘verwarde’ man vond het dinsdag nodig om de Goede Doelen pot bij Chico’s Place in Arnhem te stelen. We noemen de man maar voor het gemak ‘verward’ omdat de Telegraaf dat ook doet als ze amper informatie hebben over de verdachte. Of juist opdracht krijgen om een verdachte als ‘verward’ te bestempelen. Chico’s Place maakte zelf melding door beelden van de man te delen via facebook. 


Alleen in de winkel

De man kwam dinsdagmiddag rond 12.14 uur binnen bij Chico’s Place als een ‘normale’ klant. Eenmaal binnen komt er niemand naar de man toe om een bestelling aan te nemen. De ‘verwarde’ man kijkt op dat moment om zich heen en ziet een ‘Goede Doelen’ pot staan waar heel veel klein geld in zit. Binnen een paar seconden verstopt hij dit ook direct onder zijn Zara-jas. Hij wist kennelijk dat ze bij Chico’s Place heel langzaam zijn met het terugbrengen van deze spaarpotjes naar de instellingen.

Chico zelf niet in de winkel

Chico zelf doet er alles aan om de ‘verwarde’ man te vinden omdat er echt kennelijk veel geld aanwezig was in de spaarpot. ‘Wie kent deze persoon? Help ons hem te vinden zodat we goede doelen kunnen blijven ondersteunen.’ Volgens bronnen uit het centrum was Chico zelf niet aanwezig in de winkel. De verdachte had het dan zeker niet overleefd en had zeker een Tandır Dönermes (die nu in de aanbieding is bij ADM Horeca) in zijn rug.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Beelden van de verdachte niet zomaar delen

De redactie van HaberArnhem mag de beelden van de verdachte of verwarde man niet zomaar delen. Vandaar dat we de beelden van Chico’s Place gebruiken. Heb je meer informatie over deze ‘verwarde’ man? Ga dan snel langs bij Chico’s Place. Als je een goede tip hebt kom je in aanmerking voor een gratis Ayran-drankje die je pas na de Ramadan mag opdrinken.

Mogelijk hebben andere winkels ook beelden van de verdachte man, omdat hij niet vliegend langs alle winkels weg kon lopen. Bij een overval op een 62-jarige man in het centrum van Arnhem zijn er ook veel beelden gebruikt van camera’s bij pinautomaten of openbare camera’s.

Uw reclame ook hier te zien?

 

ReactiesRelated Articles

Museum Arnhem heeft nieuwe plannen voor uitbreiding

Een grote ondergrondse tentoonstellingsruimte, een nieuwe aansprekende entree met betere publieksfaciliteiten, restauratie van het monumentale pand, betere zichtbaarheid in de

Het Gelders huis: Kost wat, maar dan heb je ook wat

Een nieuw gebouw naast het Huis der Provincie op en rond de plek van het huidige kantoorgebouw Rijnstate, met een

Arnhemmer loopt Nijmeegse Vierdaagse voor Arnhems goed doel

Mark Lauriks zamelde al bijna 1000 euro in voor Ome Joop’s Tour Reacties